Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania şi la munte până în 18 noiembrie. Prognoza meteo pe două săptămâni

Publicat

toamna, ceata, padure

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă prognoza de vreme pentru regiuni din ţară, în perioada 5-18 noiembrie. În Trasilvania, în următoarele zile, temperaturile vor fi în scădere până în 8 noiembrie, dar se încălzeşte până în 13 noiembrie şi apoi va fi din nou mai frig. Sun posibile ploi după data de 14 noiembrie.

În Transilvania, temperatura aerului la valorile diurne va fi în scădere, până în data de 8 noiembrie; relativ staționară și în ușoară creștere până în 13 noiembrie, apoi din nou în scădere, însă mai accentuată decât precedenta. În medie, maximele se vor încadra între 14 și 21 de grade în prima săptămână și între 9 și 15 grade pe parcursul celei de-a doua.

La valorile nocturne, temperatura aerului va crește în primele 2 nopți; va scădea și încă destul de accentuat în cea de-a treia (dimineața zilei de 8 noiembrie); până în data de 12 noiembrie va avea o nouă creștere, apoi va fi în scădere. Media regională a minimelor, va consta în valori cuprinse între 1 și 5 grade în prima săptămână și între 0 și 3 grade în săptămâna a doua.

Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată și în creștere, în a doua parte a intervalului și mai ales după data de 14 noiembrie.

La munte, temperatura aerului va fi, în general, în scădere, în intervalul de prognoză, însă majoritatea valorilor ce urmează să se înregistreze vor fi peste cele normale ale perioadei. În prima săptămână, în medie, maximele se vor încadra între 8 și 14 grade și minimele între 1 și 6 grade. În cea de a doua săptămână, vremea se va răcori, astfel că la finalul său media maximelor va coborî până în jurul valorii de 4 grade, iar a minimelor spre -2 grade.

Vor fi condiții pentru precipitații slabe, în principal, după data de 11 noiembrie, cu probabilitate mai mare de semnalare a acestora la sfârșitul perioadei de referință.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax