Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în Transilvania şi la munte până în 19 martie. Prognoza meteo pe două săptămâni. Temperaturi maxime şi precipitaţii

Publicat

alba iulia oras În Transilvania urmează două săptămâni cu vreme caldă. Temperaturile vor varia ușor, cu medii maxime între 8 – 12 grade Celsius. În ceea ce priveşte precipitaţiile, vor fi prezente aproape în fiecare zi pe parcursul intervalului, dar acestea se vor semnala pe arii mai extinse între 6 – 9 martie și între 12 – 16 martie.

În Transilvania, vremea va fi caldă pe tot parcursul perioadei de prognoză, iar regimul termic diurn va avea doar ușoare variații în acest interval, fiind caracterizat de o medie regională a temperaturilor maxime de aproximativ 12 grade în prima săptămână și de valori de 8 – 10 grade în cea de a doua săptămână, cu o tendință de creștere, spre o medie de 12 grade, în ultima zi. Temperaturile minime nocturne vor fi de 1 – 2 grade între 6 și 10 martie, de 0 grade între 11 și 13 martie și de -2 … -1 grad între 14 și 19 martie.

Vor fi precipitații pe tot parcursul intervalului de prognoză, dar acestea se vor semnala pe arii mai extinse între 6 și 9 martie și, din nou, între 12 și 16 martie, iar în jurul datei de 7 martie cantitățile de apă pot fi moderate.

La munte, regimul termic nu va avea variații importante pe parcursul celor două săptămâni ale intervalului de prognoză și va fi caracterizat de valori diurne de aproximativ 4 grade, în medie, în prima săptămână și 2 – 4 grade în cea de a doua. Temperaturile nocturne vor fi ușor negative și vor avea o valoare medie de -3 … -2 grade între 6 și 13 martie și -5 … -4 grade între 14 și 19 martie.

Vor fi precipitații la nivel local pe tot parcursul intervalului de prognoză, iar în jurul datei de 7 martie se pot înregistra cantități de apă mai importante.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax