Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vremea în Transilvania şi la munte până în 20 decembrie. Prognoza meteo pe două săptămâni. Când va fi cel mai frig

Publicat

frigAdministraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pe două săptămâni, până în 20 decembrie, în regiuni din ţară. În Transilvania, cel mai frig va fi după 12 decembrie, iar de la jumătatea lunii sunt posibile precipitaţii mixte.

În Transilvania, în mare parte a intervalului de prognoză, temperaturile maxime se vor menţine uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă din an, cu valori medii de 3-6 grade.

Temperaturi diurne ușor mai coborâte, dar în limitele climatologic specifice, vor fi posibile spre sfârşitul celor două săptămâni de referinţă.

Minimele termice vor fi uşor negative şi se vor încadra, în medie regională, între -3 şi 0 grade, cu valori posibil mai scăzute, dar apropiate de norma pentru a doua decadă a lunii în curs, în perioada 12-16 decembrie.

În intervalul 9-10 decembrie, local se vor semnala precipitaţii mixte, slabe, apoi probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va creşte din nou începând din 16 decembrie.

La munte, în cea mai mare parte a intervalului, dar cu precădere în primele zile, valorile termice se vor situa peste norma termică a perioadei, cu maxime diurne în general pozitive, în medie de 0-5 grade şi minime de -5 şi -2 grade. Temperaturi mai scăzute sunt estimate în jurul datei de 10 decembrie şi posibil la sfârşitul celor două săptămâni.

În perioada 9-10 decembrie vor fi precipitaţii slabe, sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare, iar probabilitatea pentru precipitaţii va creşte din nou după data de 16 decembrie.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax