Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în Transilvania şi la munte până în 21 decembrie. Prognoza meteo pe două săptămâni

Publicat

frig Administraţia Naţională de Meteorologie prezintă estimarea condiţiilor de vreme în intervalul 8 – 21 decembrie, pentru regiuni din ţară. În Transilvania, sunt aşteptate ninsori în jurul datei de 9 decembrie. La munte, vor mai fi ninsori slabe şi după 16 decembrie.

În Transilvania, vremea se va răci uşor în primele zile ale intervalului, când temperaturile maxime vor scădea, în medie, de la 5 grade la 1 grad Celsius, pentru ca în perioada 13 – 21 decembrie acestea să se menţină constante, apropiate de cele normale, la medii în jurul valorii de 2 grade.

Minimele termice vor fi preponderent negative, cu cele mai scăzute valori în nopţile de 13 şi 14 decembrie când se vor situa, în medie, la -8, respectiv -7 grade.

În primele trei zile ale intervalului vor fi precipitaţii, la început mixte, apoi predominant sub formă de ninsoare, în general moderate cantitativ în data de 9 decembrie. În restul perioadei probabilitatea de precipitaţii slabe, burniţă sau fulguieli, va fi destul de redusă.

La munte, valorile termice nu vor avea variaţii semnificative pe parcursul celor două săptămâni de prognoză, urmând a se înregistra, în medie, temperaturi maxime cuprinse între -2 şi 2 grade Celsius şi minime negative, între -7 şi -4 grade.

În primele zile ale intervalului vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, local însemnate cantitativ în data de 9 decembrie în Carpaţii Meridionali şi în cei Orientali. Ninsori slabe se mai pot semnala şi după data de 16 decembrie.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax