Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în Transilvania şi la munte până în 22 octombrie. Prognoza METEO pe două săptămâni. Temperaturi maxime şi precipitaţii

Publicat

munti 2 meteo Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme în regiuni din ţară, pentru perioada 9 – 22 octombrie. Temperatura aerului va fi în creştere, în următoarele zile, în Transilvania şi sunt posibile ploi în weekend-ul 13-15 octombrie.

În Transilvania, la începutul intervalului, media valorilor diurne va fi de 12-13 grade. Până în data de 12 octombrie, temperatura aerului va fi în creștere până la valori maxime, în medie, de 17-18 grade. La sfârșitul primei săptămâni, temperaturile diurne vor fi în scădere, iar media acestora va fi de 14-15 grade.

În a doua jumătate a intervalului vor exista ușoare variații ale maximelor termice, media acestora se va situa în jurul a 16 grade. Temperaturile minime vor fi în creștere de la valori, în medie, de 2-3 grade la începutul intervalului, la o medie în jurul a 7 grade în data de 13 octombrie. La sfârșitul primei săptămâni minimele termice vor fi în scădere ușoară, până la o medie în jurul a 5 grade. În a doua jumătate a intervalului, temperaturile nocturne nu vor avea variații importante, iar media regională va fi de 4-5 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în intervalul 13-15 octombrie și după data de 20 octombrie.

La munte, la începutul intervalului, media valorilor diurne va fi de 4-6 grade. Până în data de 12 octombrie temperatura aerului va fi în creștere și astfel, media valorilor maxime va fi de 9-10 grade. Până în data de 14 octombrie, temperaturile diurne vor fi în scădere, iar media acestora va fi în jurul a 7 grade.

În a doua jumătate a intervalului vor exista variații ale maximelor termice, media acestora însă va fi de 8-10 grade. Temperaturile minime vor fi în creștere de la valori, în medie, de -2 şi -1 grad la începutul intervalului, la o medie în jurul a 3 grade în data de 13 octombrie. La sfârșitul primei săptămâni minimele termice vor fi în scădere ușoară, până la o medie în jurul a 1 grad.

În a doua săptămână, temperaturile nocturne nu vor avea variații importante, iar media acestora va fi de 1-2 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în prima săptămână, mai ales în zilele de 13 și 14 octombrie.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax