Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în Transilvania şi la munte până în 25 ianuarie. PROGNOZA meteo pe două săptămâni

Publicat

frig Administraţia Naţională de Meteorologie prezintă condiţiile de vreme pentru următoarele două săptămâni, în regiunile ţării. În perioada 12 – 25 ianuarie, în Transilvania va fi frig în prima parte a intervalului, însă ulterior se mai încălzeşte. Sunt posibile precipitaţii mixte, respectiv ninsori la munte, după 18 ianuarie

În Transilvania, intervalul va debuta cu o vreme destul de rece pe timpul nopţilor, când vor fi valori în medie de -9…-7 grade, chiar scăzute în dimineaţa zilei de 14 ianuarie, în special în depresiuni. Pentru cea de-a doua săptămână se estimează un regim termic nocturn în medie de -6…-3 grade. Pe parcursul zilelor, temperaturile se vor situa în marea lor majoritate peste cele specifice perioadei din an, în medie 2 la 5 grade, cu valori mai scăzute în special în zonele depresionare, unde cu precădere în perioada 14 – 15 ianuarie va fi ceaţă mai persistentă.

În prima săptămână condiţiile de precipitaţii vor fi foarte reduse, dar probabilitatea pentru precipitaţii mixte, cu caracter temporar va creşte după data de 18 ianuarie.

La munte, regimul termic se va situa în general peste cel climatologic specific, cu uşoare oscilaţii de la o zi la alta, astfel că valorile maxime vor fi în medie între 0 şi 4 grade, posibil mai scăzute în perioada 19 – 21 ianuarie. Minimele nocturne se vor situa între -6 şi -3 grade, în medie, temperaturi mai scăzute fiind posibile în primele nopţi, dar şi în jurul datei de 20 ianuarie.

Probabilitatea pentru precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare, va creşte după data de 18 ianuarie.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax