Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania şi la munte, până în 26 noiembrie. Temperaturi şi precipitaţii în următoarele două săptămâni

Publicat

toamna

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru perioada 12-26 noiembrie, în regiuni din ţară. În Transilvania, vremea se răceşte în următoarele zile. Posibile precipitaţii sunt anunţate în intervalul 18-21 noiembrie.

În Transilvania, temperatura aerului va avea valori maxime în scădere până la o medie de 3 grade în data de 19 noiembrie. Apoi va fi relativ staționară, în jurul valorii de 2 grade. Media valorilor termice nocturne va fi ușor pozitivă în primele 4 nopți, dar ulterior va scădea până la – 4 grade în data de 20 noiembrie, iar după această dată va avea mici variații în jurul a -5 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere în a doua săptămână, mai ales în intervalul 18-21 noiembrie.

La munte, în primele două zile ale intervalului vremea se va menține caldă pentru această perioadă, cu maxime în medie de 8-10 grade și minime pozitive, în jur de 2 grade. Răcirea estimată pentru perioada 14-18 noiembrie va aduce regimul termic în limite normale, respectiv o medie a valorilor maxime de 1-2 grade și minime ce vor coborî spre o medie de -4, respectiv -5 grade. În a doua jumătate a intervalului vremea va deveni mai rece decât în mod obișnuit, cu maxime ce vor oscila, în medie, între -4 și -2 grade și minime la nivelul zonei montane în jur de -8 grade.

Vor fi precipitații slabe în zilele de 14 și 15 noiembrie și după data de 18 noiembrie.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax