Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în Transilvania şi la munte până în 27 septembrie: PROGNOZA METEO pe două săptămâni. Când va fi mai frig

Publicat

soare stralucitor Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă prognoza de vreme pentru următoarele două săptămâni, în regiuni din ţară. Vreme se va încălzi treptat în toate regiunile țării, temperaturile medii maxime urcând la valori de 30 de grade Celsius, la sfârșitul acestei săptămâni. După data de 19 septembrie, temperaturile vor mai scădea, coform prognozei meteo din perioada 14-27 septembrie.

ÎN TRANSILVANIA

Vremea se va încălzi treptat la începutul intervalului, devenind chiar deosebit de caldă în perioada 17 – 19 septembrie, când vor fi maxime, în medie regională, cuprinse între 30 şi 32 de grade. Apoi valorile termice diurne vor scădea, astfel încât pe parcursul celei de a doua săpămâni vor ajunge la medii de 20-22 de grade, apropiate de cele normale pentru ultima decadă a acestei luni.

Temperaturile minime vor oscila în medie între 10 şi 14 grade, în prima săptămână şi între 8 şi 10 grade, în cea de a doua săptămână.

Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai mare în intervalul 20 -24 septembrie.

LA MUNTE

Vremea se va încălzi treptat până în jurul datei de 18 septembrie, când se vor înregistra valori termice diurne, în medie, de 24 de grade, apoi se va răci, astfel încât pe parcursul celei de a doua săptămâni vor fi valori maximeîn jurul a 14 grade.

În nopţile din perioada 17 – 20 septembrie mediile temperaturilor minime se vor încadra între 12 şi 14 grade, iar în restul intervalului se vor situa între 6 şi 10 grade.

Ploile vor avea o probabilitate mai mare de apariție după data de 20 septembrie.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax