Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania și la munte până în 29 noiembrie. Când scad din nou temperaturile. Prognoza meteo pe două săptămâni

Publicat

ger, frig

Administrația Națională de Meteorologie a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele două săptămâni în regiuni din țară. În Transilvania, vremea se răcește după 20 noiembrie.

În Transilvania, media regională a temperaturilor maxime în primele zile de prognoză va fi de 8-10 grade, iar minimele vor oscila între 1 și 4 grade. După 20 noiembrie, vremea se va răci, astfel, de la o medie a temperaturilor maxime de 7-9 grade, se va ajunge la 4 grade.

Minimele vor fi preponderent negative, cu o medie de -5…-2 grade, cele mai scăzute valori, urmând să se înregistreze după 26 noiembrie.

Va ploua temporar în ziua de 17 noiembrie. În restul intervalului se întrevăd precipitații, cu o probabilitate în creștere, după data de 21 noiembrie.

La munte, până în 20 noiembrie, valorile termice diurne se vor menține în general pozitive, cu o medie  cuprinsă între 3 și 6 grade. Ulterior se va produce o răcire a vremii, iar până la finalul celor două săptămâni de prognoză, temperaturile maxime mediate pentru întreg spațiul montan vor fi în jur de 0 grade.

Nopțile vor deveni tot mai reci, astfel că, de la o medie a minimelor termice de -2…0 grade la începutul intervalului, se va ajunge la valori în jur de -6 grade în a doua jumătate a intervalului.

Aria precipitațiilor va cuprinde cea mai mare parte a zonei montane în 17 și 18 noiembrie. În restul intervalului probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai redusă.

sursă: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax