Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în Transilvania şi la munte până în 29 noiembrie. PROGNOZA meteo pe două săptămâni. Când va fi mai frig

Publicat

ploaie toamna octombrieAdministraţia Naţională de Meteorologie anunţă prognoza de vreme pentru perioada 16-29 noiembrie, în regiuni din ţară. În Transilvania, se răceşte din 21 noiembrie şi vor fi precipitaţii de sezon.

În Transilvania, prima săptămână a intervalului de prognoză se va caracteriza printr-o vreme caldă pentru această perioadă, cu medii ale temperaturilor maxime între 12 şi 14 grade.

Apoi, între 21 şi 23 noiembrie, vremea se va răci. Prin urmare, pe parcursul celei de a doua săptămâni de prognoză, maximele termice mediate pe toata regiunea, situate între 2 şi 4 grade, vor fi uşor mai coborâte decât normalul perioadei respective.

Regimul termic nocturn va avea uşoare variaţii pe parcursul primei săptămâni, situându-se, în medie, între 3 şi 5 grade, iar în a doua săptămână va fi caracterizat prin medii negative, de -4 şi -2 grade.

Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi în creştere după data de 20 noiembrie, iar între 21 şi 24 noiembrie acestea se vor semnala pe arii mai extinse.

La munte, în prima săptămână a intervalului, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă, cu medii ale temperaturilor maxime situate, în general, între 6 şi 8 grade şi ale temperaturilor minime de 0-2 grade.

Pe 23 noiembrie, vremea se va răci, astfel încât, în intervalul 24-29 noiembrie, valorile termice diurne se vor situa, în medie, în jurul valorii de zero grade, în timp ce minimele nocturne vor fi de aproximativ -6 grade.

Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va creşte după data de 20 noiembrie. Acestea vor fi în general slabe, exceptând zilele de 21 şi 22 noiembrie, când se pot cumula cantităţi de apă mai însemnate.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax