Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania și la munte până în 3 februarie. Se încălzește câteva zile, apoi din nou frig. Prognoza pe două săptămâni

Publicat

Vremea se încălzește de miercuri, iar din 30 ianuarie se va răci din nou. Vor mai fi câteva ninsori și ploi, dar slabe și doar local. Administrația Națională de Meteorologie transmite prognoza de vreme până în 3 februarie, în regiuni din țară.

În Transilvania, în primele zile de prognoză valorile maxime de temperatură vor fi normale pentru această perioadă, iar media lor se va apropia de pragul de îngheț. În intervalul 22 – 25 ianuarie se va încălzi treptat, spre medii regionale ale maximelor între 6 și 10 grade, apoi, până în 30 ianuarie nu vor mai fi variații semnificative de temperatură.

După această dată vremea va intra într-un proces de răcire, astfel că în data de 2 februarie media maximelor termice va ajunge să se situeze în jurul valorii de 3 grade. Temperaturile minime vor fi negative în tot intervalul și se vor situa în medie între -9 și -3 grade, exceptând dimineața de 25 ianuarie, când media acestora va coborî sub -10 grade.

Trecător vor fi posibile precipitații, în general slabe cantitativ, în jurul datei de 22 ianuarie și începând cu data de 25 ianuarie. 

La munte, perioada cu cele mai ridicate temperaturi va fi între 25 și 30 ianuarie, când media maximelor se va situa între 3 și 5 grade, iar a minimelor între -5 și -2 grade. În restul intervalului vor fi maxime a căror medie regională va avea valori între -6 și 1 grad, iar media minimelor va fi între -12 și -6 grade.    

Trecător vor fi precipitații în general slabe cantitativ, pe suprafețe mici în prima săptămână și local în cea de a doua.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax