Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania şi la munte, până în 30 septembrie. Prognoza METEO pe două săptămâni

Publicat

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru perioada 17-30 septembrie, în regiuni din ţară. În Transilvania, vremea va fi caldă până în 22 septembrie, apoi temperaturile vor mai scădea. Ploi temporare sunt aşteptate în perioada 22-30 septembrie.

În Transilvania, vremea va fi în încălzire până în data de 22 septembrie, când media temperaturilor maxime va fi de 27 de grade, iar a minimelor de 10 grade. Apoi vremea se va răci, iar media regională a temperaturilor maxime va avea variații între 19 și 22 de grade. Minimele se vor situa între 6 și 8 grade, ușor mai ridicate în prima dimineață.

Probabilitatea pentru ploi temporare va fi mai ridicată între 22 și 30 septembrie.

La munte, până în 22 septembrie vremea va fi predominant frumoasă și în încălzire, iar temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între 15 și 18 grade și minime între 5 și 9 grade. În perioada 23 – 25 septembrie temperatura va fi în scădere, apoi nu va avea variații semnificative. În medie valorile maxime se vor încadra între 11 și 13 grade, iar minimele vor fi de 4-6 grade în primele două dimineți și în jurul a 3 grade, după aceea.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va ridicată în prima zi de prognoză, precum și în intervalul 22 și 30 septembrie.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax