Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în Transilvania şi la munte până în 31 ianuarie. Când scăpăm de ger. PROGNOZA meteo pe două săptămâni

Publicat

ger zapada frig Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru perioada 18-31 ianuarie, în regiuni din ţară. În Transilvania, ne aşteaptă o săptămână cu temperaturi foarte scăzute şi condiţii de ger. Se mai încălzeşte după 25 ianuarie.

În Transilvania, pe parcursul primei săptămâni, vremea se va deosebit de rece, geroasă în cursul nopţilor, când minimele vor fi în medie de -17, respectiv -10 grade. La amiază temperaturile se vor menţine negative, cu maxime de -5 şi -3 grade.

Pentru partea a doua a intervalului de referinţă, este estimată o încălzire uşoară şi treptată a vremii, astfel că sunt de aşteptat valori medii de -2 şi 1 grad ziua şi -12, respectiv -8 grade noaptea.

După data de 20 ianuarie va creşte probabilitatea pentru ninsori slabe, temporare.

La munte, vremea va fi tot deosebit de rece, geroasă mai ales noapte, cu maxime de -10 şi -8 grade şi minime de -18, respectiv -13 grade, în medie.

După data de 25 ianuarie, temperaturile vor fi în creştere uşoară şi treptată până la valori medii de -7, -2 grade ziua şi -12, -8 grade noaptea.

Ninsori slabe vor fi pe arii restrânse în data de 20 ianuarie, apoi probabilitatea de apariţie a acestora va creşte începând cu 24 ianuarie.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax