Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania şi la munte, până în 4 februarie. Prognoza METEO pe două săptămâni

Publicat

ninge, lapovita, vreme, iarna

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru perioada 22 ianuarie – 4 februarie, în regiuni din ţară. În Transilvania, în primele trei zile din intervalul de prognoză media temperaturilor maxime va fi între -2 și 0 grade, apoi va crește, astfel că la începutul lunii februarie va ajunge să se situeze în jurul valorii de 8 grade. Probabilitatea de precipitații va fi mai mare la începutul intervalului și după data de 28 ianuarie, dar cantitățile de apă vor fi în general slabe.

În Transilvania, în primele trei zile de prognoză media temperaturilor maxime va fi între -2 și 0 grade, apoi va crește, astfel că la începutul lunii februarie va ajunge să se situeze în jurul valorii de 8 grade. Între 2 și 4 februarie regimul termic diurn va fi în scădere, cu aproximativ 4 grade.

Media temperaturilor nocturne se va menține sub pragul de îngheț pe tot parcursul celor două săptămâni. Cele mai mici valori se vor înregistra în diminețile de 24 și de 25 ianuarie când va fi ger în cea mai mare parte a regiunii, iar minimele termice vor avea o medie în jurul a -13 grade.

Probabilitatea de precipitații va fi mai mare la începutul intervalului de prognoză și după data de 28 ianuarie, dar cantitățile de apă vor fi în general slabe.

La munte, vremea va fi rece, mai ales în primele trei zile, când media temperaturilor maxime va fi de -5 grade, iar a minimelor se va situa între -13 și -8 grade și nopțile vor fi geroase.

Din data de 25 ianuarie se va încălzi treptat, iar până la finalul intervalului de prognoză media temperaturilor diurne va oscila între -1 și 2 grade, iar a celor nocturne între -10 și -4 grade.

Temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, pe arii mai extinse la începutul intervalului și în primele zile din luna februarie.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax