Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania și la munte până în 5 ianuarie. Temperaturile încep să scadă. Condiții meteo de Revelion

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie anunță prognoza de vreme în următoarele două săptămâni, până în 5 ianuarie, în regiuni din țară. În Transilvania, vremea se răcește, fiind așteptate precipitații mai ales în perioada 23-26 decembrie.

În Transilvania, până în jurul datei de 28 decembrie, valorile de temperatură vor fi în scădere treptată, de la o zi la alta, însă vor continua să se situeze peste cele climatologic specifice în această perioadă din an; astfel, maximele diurne vor fi în medie de 5-8 grade, iar minimele de 0-4 grade. Pentru perioada 29 decembrie – 2 ianuarie estimările indică o probabilitate mare pentru înregistrarea unor temperaturi apropiate de cele normale ale perioadei, cu valori diurne de 2-5 grade și nocturne de -5…-2 grade, mediat regional. Ulterior, în ultimele zile ale intervalului de referință, tendința este de încălzire ușoară a vremii.

Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în în mare parte a intervalului, dar cu precădere în perioada 23-26 decembrie.

La munte, temperaturi pozitive se vor mai înregistra doar la începutul intervalului de prognoză, când se va înregistra o medie termică de 3 grade. Apoi regimul termic va fi caracterizat de temperaturi negative, atât noaptea cât și ziua, cu cele mai scăzute valori, respectiv -6 grade ziua și -12 grade noaptea, în jurul datei de 31 decembrie, după care va urma o ușoară creștere a valorilor termice, care se vor menține însă sub limita de îngheț.

Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată pe tot parcursul intervalului de prognoză.  

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax