Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în Transilvania şi la munte până în 7 martie. PROGNOZA meteo pe două săptămâni. Temperaturi maxime de 16 grade Celsius

Publicat

primavara

primavara ploaie Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru perioada 22 februarie – 7 martie, în regiuni din ţară. În Transilvania, în următoarele două zile vremea va fi caldă, de primăvară. Ulterior temperaturile vor fi în scădere, dar se vor menţine în general peste cele normale specifice perioadei, cu maxime de 11 grade Celsius. Este posibil să plouă în special în jurul datelor de 23, 26 februarie și 1 martie. 

În Transilvania, în primele două zile ale intervalului vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă, media regională a maximelor fiind de 14 – 16 grade, iar cea a minimelor de 3 – 5 grade. Apoi, valorile termice vor fi în scădere, dar se vor menţine în general peste cele normale specifice perioadei. Astfel, în medie, maximele vor fi cuprinse între 6 şi 11 grade, iar minimele între -3 şi 1 grad.

În zilele de 22, 28 şi 29 februarie probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi redusă. În restul intervalului, temporar vor fi precipitaţii, dar cu deosebire în jurul datelor de 23, 26 februarie şi 1 martie.

La munte, în primele două zile ale intervalului, valorile termice, în special cele diurne, vor fi mult mai ridicate decât în mod normal în această perioadă. Astfel, media maximelor va fi de 8 – 9 grade, iar a minimelor de 0 – 2 grade. Pe 24 februarie vremea se va răci, iar după această dată variaţiile termice nu vor fi semnificative, valorile menţinându-se apropiate de cele normale specifice perioadei. Astfel, după data de 25 februarie, media valorilor diurne va fi de 0 – 3 grade, iar a celor nocturne între -6 și -3 grade.

Temporar vor fi precipitații mixte, mai ales în jurul datelor de 24 și 27 februarie, dar și după data de 1 martie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax