Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în Transilvania şi la munte, până în 8 octombrie. Prognoza METEO pe două săptămâni. Temperaturi maxime şi precipitaţii

Publicat

banca_in_parc_toamna-1920x1080Vremea se răceşte la sfârşitul acestei săptămâni şi va fi din nou uşor mai caldă, în primele zile din octombrie. Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme în regiuni din ţară, pentru perioada 25 septembrie – 8 octombrie.

În Transilvania, în primele două zile ale intervalului, temperatura aerului va avea valori normale pentru ultima decadă a lunii septembrie, cu medii regionale ale maximelor de 21-22 de grade și ale minimelor de 8-9 grade.

Apoi, până la sfârșitul primei săptămâni, vremea se va răci și, astfel, media valorilor diurne va fi de 15-16 grade, iar a celor nocturne de 2-3 grade.

În cea de-a doua săptămână, temperatura aerului va fi în creștere până la medii ale maximelor de 18-19 grade și ale minimelor de 7-8 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în intervalul 3-8 octombrie.

La munte, în primele două zile ale intervalului valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei, cu medii ale maximelor de 12-13 grade și ale minimelor de 4-5 grade. Apoi, până la sfârșitul lunii septembrie vremea se va răci treptat, media valorilor diurne va fi de 8-9 grade, iar a celor nocturne de -1, respectiv 1 grad.

În prima sâptămână a lunii octombrie, temperatura aerului va fi în creștere, astfel că mediile valorilor diurne vor fi de 11-12 grade și ale celor nocturne, de 4-5 grade.

În zilele de 25, 26 și 27 septembrie, pe arii restrânse vor fi precipitații slabe. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi în creștere după data de 3 octombrie.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax