Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania şi la munte pe două săptămâni. Temperaturi şi precipitaţii până în 19 noiembrie

Publicat

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme în regiuni din ţară, pentru perioada 6 – 12 noiembrie. În Transilvania, vremea se mai încălzeşte puţin, dar nu scăpăm de ploi. Probabilitatea de precipitaţii va fi mai ridicată în perioada 8-16 noiembrie.

În Transilvania, temperatura aerului nu va avea variații importante în primele 3 zile din interval, apoi va fi în scădere ușoară și treptată. În medie, maximele vor fi cuprinse între 10 și 13 grade pe parcursul primei săptămâni și între 7 și 10 grade, în ce-a de a doua.

Temperaturile minime vor avea o creștere în prima săptămână, când, ca medie regională, se vor încadra între 1 și 4 grade și o scădere în restul timpului, de la 3 grade la început, până la -2 grade la sfârșitul intervalului. Toate valorile termice, atât cele maxime, cât și cele minime, ce urmează a se înregistra, vor fi, în general, mai ridicate decât în mod obișnuit în această perioadă.

De la mijlocul primei săptămâni vor fi ploi, aproape în fiecare zi, iar probabilitatea de semnalare a acestora va fi mai mare în perioada 8-16 noiembrie, când temporar vor fi moderate și chiar mai însemnate cantitativ.

La munte, vremea va fi în răcire treptată. Temperaturile maxime vor scădea de la valori în jurul a 5 grade până spre 2-3 grade, iar cele minime vor fi în general negative și vor coborî spre -3, respectiv -2 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va ridicată în intervalul 8-16 noiembrie.

sursa: meteoromania.ro

foto: Ionuţ Văidean

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax