Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vremea în Transilvania și la munte. Prognoza meteo până în la sfârșitul lunii martie

Publicat

meteo

Administrația Națională de Meteorologie a emis o estimare a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor pentru fiecare regiune a țării. Temperaturile maxime se vor situa în medie între 10 și 14 grade. În intervalul 21 – 23 martie valorile termice vor crește din nou, cu medii ce vor ajunge la 13…15 grade, apoi vor scădea spre 9…11 grade și nu vor mai avea variații semnificative. Nopțile vor avea același parcurs, pornind de la 6…8 grade vor scădea spre valori medii de 0…2 grade în jurul datei de 21 martie și ulterior vor avea mici oscilații în ecartul 0…4 grade. Temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie în intervalele 18 – 21 martie și 24 – 31 martie.

TRANSILVANIA

Valorile termice vor marca o scădere accentuată în primele zile, de la maxime în medie de 20 de grade, la valori în jur de 8 grade. În intervalul 20 – 23 martie se va mai încălzi, spre maxime de 10…11 grade, iar în a doua săptămână vor fi variații ușoare între 6 și 10 grade.  Minimele vor crește ușor în primele nopți, până la medii de 2…4 grade, iar din 20 martie vor avea o tendință de scădere și se vor situa, în medie, între -4 și 0 grade. Temporar vor fi precipitații în majoritatea zilelor, cu o probabilitate mai mare în 19 și 20 martie și din nou în intervalul 24 – 31 martie.

LA MUNTE
Vremea se va răci semnificativ în primele zile de prognoză, respectiv până în data de 20 martie, când se vor atinge valori medii ale temperaturilor maxime de 0 grade, în condițiile în care săptămâna va debuta cu valori de 10 grade. În intervalul 21 – 31 martie valorile maxime vor oscila ușor in arealul -2…2 grade. Minimele vor fi în continuă scădere, bruscă în primele nopți, de la medii de 2 grade, până la -6 grade în data de 21 martie, apoi ușoară, spre valori de -8 grade.
Temporar se vor semnala precipitații, cu o probabilitate mai mare în intervalele 18 – 21 martie și 24 – 31 martie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax