Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în Transilvania şi la munte. PROGNOZA meteo pe două săptămâni. Temperaturi maxime şi precipitaţii

Publicat

nunge zapada ninsoare la munte sursa alba24 vremea meteo

munte, sureanu, zapada, iarna, padure Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru perioada 25 ianuarie – 7 februarie, în regiuni din ţară. În Transilvania, vremea se mai încălzeşte la sfârşitul acestei săptămâni. De asemenea, vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei.

În Transilvania, regimul termic va reveni treptat la normal, astfel că media temperaturilor maxime va creşte de la -2 grade pe 25 ianuarie, la 7 grade pe 28 ianuarie, iar valorile termice nocturne, deşi în continuare negative, vor ajunge, la sfârşitul aceluiaşi interval, apropiate de punctul de îngheţ.

Între 29 ianuarie şi 31 ianuarie se va produce o răcire ușoară, însă, începând cu 1 februarie, se vor înregistra temperaturi uşor mai ridicate decât în mod obişnuit în această perioadă a anului.

Vor fi precipitaţii slabe, mixte în primele 2-3 zile şi din nou spre sfârşitul primei săptămâni. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată şi intre 1 şi 6 februarie. Vor fi condiţii de polei.

La munte, vremea se va încălzi treptat, astfel că media temperaturilor maxime va creşte de la -5 grade pe 25 ianuarie, la 4 grade pe 28 ianurie, iar valorile termice nocturne vor ajunge, în medie, la -2 grade, la sfârşitul aceluiaşi interval.

Între 29 ianuarie şi 31 ianuarie se va produce o răcire uşoară, însă, începând cu 1 februarie se vor înregistra zilnic medii uşor pozitive ale temperaturii aerului şi, atât maximele cât şi minimele, vor fi uşor mai ridicate decât în mod obişnuit în această perioadă a anului.

Vor cădea ninsori slabe în primele 2-3 zile, spre sfârşitul primei săptămâni şi din nou în unele zile ale intervalului 1-7 februarie.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax