Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania și la munte. Variații mari de temperatură și perioade de ploaie. Prognoza meteo pe două săptămâni

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie anunță prognoza de vreme pentru următoarele două săptămâni în regiuni din țară. În Transilvania, vor fi variații de până la 10 grade Celsius în ceea ce privește temperaturile maxime. Săptămâna aceasta începe cu valori de 10-11 grade și se termină cu 20-21 grade. Apoi, vremea se răcește din nou. Este posibil să plouă în jurul datelor de 14 și 18 martie.

În Transilvania, între 9 și 11 martie media temperaturilor maxime va fi în jurul a 10 grade, în următoarele două zile se va încălzi semnificativ, cu până la 8-9 grade, apoi se va răci, iar între 14 și 22 martie media regională va avea variații, în general, între 8 și 10 grade.

Minimele termice vor avea o medie de 2-4 grade până spre finalul primei săptămâni, apoi sub zero grade.

Trecător vor fi precipitații, pe arii mai extinse la începutul intervalului și în jurul datei de 14 martie.

La munte, media temperaturilor maxime va avea variații, în general, între 1 și 8 grade, cu cele mai ridicate valori în zilele de 12 și de 13 martie, iar a minimelor între -6 și 2 grade.

Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi.

sursă: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax