Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în Transilvania. Vezi dacă va ninge la Alba Iulia de 1 Decembrie şi de Moş Nicolae. PROGNOZA pe două săptămâni

Publicat

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru perioada 23 noiembrie – 6 decembrie, în regiuni din ţară. În Transilvania, se răceşte spre sfârşitul lunii noiembrie şi sunt aşteptate precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. La Alba Iulia, de 1 Decembrie, dar şi în 6 decembrie, de Moş Nicolae, sunt posibile ninsori sporadice.

În Transilvania, în intervalul celor două săptămâni de prognoză, sunt estimate temperaturi ce se vor situa în general în jurul celor normale în această perioada din an, cu maxime de 3-7 grade şi minime de -3, respectiv 2 grade, mediat pe regiune.

Vor fi însă şi zile cu o vreme rece, mai ales la sfârşitul primei săptămâni (zilele de 28 şi 29 noiembrie).

Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor – în general moderate cantitativ – va fi relativ ridicata pe parcursul intervalului de referinţă. Vor fi ploi, dar temporar şi lapoviţă sau ninsoare, în special în zonele perimontane.

La munte, regimul valorilor termice va fi unul apropiat de cel normal pentru perioada din an în care ne aflăm. Astfel, media temperaturilor maxime va fi de 0-2 grade, iar minimele vor fi exclusiv negative, urmând a se situa în general între -7 şi -4 grade.

Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor se va menţine ridicată, în special pe parcursul primei săptămâni. La peste 1400 m altitudine vor predomina ninsorile, care temporar pot fi mai consistente, iar la altitudini mai mici vor fi şi lapoviţe sau chiar ploi. Izolat se va depune polei.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax