Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în următoarele patru săptămâni. Temperaturi mai mari față de normalul perioadei și câteva ploi. Prognoza până în 2 august

Publicat

Vremea va fi mai caldă decât de obicei în luna iulie.

În unele zone din țară, va ploua mai puțin față de normalul perioadei, săptămâna viitoare.

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, până în 4 august.

Săptămâna 5 – 12 iulie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile vestice şi sud-vestice.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile intracarpatice, iar în rest se va situa în jurul celui specific pentru această perioadă.

Săptămâna 12 – 19 iulie

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în regiunile vestice, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă.

Cantităţile de precipitaţii vor fi local excedentare în regiunile sud-vestice şi local în cele montane, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână.

Săptămâna 19 – 26 iulie

Temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate de cât cele normale pentru această perioadă, în regiunile vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval.

Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această săptămână, în toate regiunile.

Săptămâna 26 iulie – 2 august

Mediile valorilor termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în regiunile vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

sursă: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax