Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vremea în următoarele trei luni. Vezi la ce să te aştepţi până în ianuarie, anul viitor

Publicat

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a făcut publice informaţii privind condiţiile de vreme ce pot fi aşteptate în următoarele trei luni. Nu au fost anunţate fenomene deosebite, însă în centrul ţării sunt posibile valori termice sub norme, în noiembrie şi precipitaţii mai însemnate în decembrie şi ianuarie 2012, pe arii restrânse.

În luna noiembrie 2011, regimul termic mediu lunar al aerului va prezenta valori apropiate de mediile multianuale în majoritatea regiunilor, exceptând centrul, estul şi, local, în sud-vestul ţării, unde valorile termice vor fi sub normele climatologice. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de valorile normale, în cea mai mare parte a zonelor, iar în vestul şi centrul ţării, acestea pot depăşi mediile multianuale lunare.

În luna decembrie 2011, temperaturile medii lunare ale aerului se vor situa în limite apropiate de normele climatologice la scara întregii ţări. Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi normale în estul şi sud-estul ţării, sub valorile medii multianuale pe areale restrânse din zonele sudice şi sud-vestice, iar în nord-vestul şi centrul teritoriului, peste valorile normale.

În luna ianuarie 2012, temperaturile medii ale aerului vor înregistra valori apropiate de mediile multianuale lunare în cea mai mare parte a teritoriului. Sub aspect pluviometric, cantităţile medii lunare de precipitaţii vor înregistra valori apropiate de normele climatologice în cea mai mare parte a teritoriului, cu excepţia zonelor vestice şi centrale, unde, local, acestea se pot situa peste mediile multianuale lunare.

Reprezentanţii ANM au precizat că aceste informaţii nu exclud posibilitatea apariţiei unor situaţii cu valori extreme de temperaturi sau cantităţi mai mari de precipitaţii pe intervale scurte de timp, ce pot conferi un caracter sever intervalului respectiv.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. atti

    miercuri, 02.11.2011 at 08:47

    PACAT CA NU E VREMEA CA IN GRECIA, SA FACEM ECONOMIE LA GAZE.CAND MA GANDESC CE FACURI VOR FI LA IARNA AM NEVOIE DE EXTRAVERAL, SI NISTE URALE LA ADRESA LUI BASESCU, SI GUVERNUL LUI.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax