Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vremea până de Crăciun: ANM a emis prognoza meteo pe patru săptămâni, până în 25 decembrie 2023

Publicat

brad zapada vremea pana de craciun 2023

Vremea până de Crăciun 2023. ANM a emis prognoza meteo pe patru săptămâni, până în 25 decembrie 2023. Se anunță patru săptămâni cu vreme în general normală pentru perioada în care nu aflăm. Excepție face săptămâna dinainte de Crăciun.

Meteorologii estimează că în intervalul 27 noiembrie – 25 decembrie 2023 vom avea temperaturi în general normale pentru această perioadă. Excepție face săptămâna 18 – 25 decembrie, când este posibil să avem o vreme cu temperaturi ușor mai ridicate decât ce ar trebui să avem în acea perioadă din an.

În ceea ce privește cantitatea de precipitații, ANM anunță că regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, mai ales în a doua parte a intervalului.

Vremea la Alba Iulia, în minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie În cele două zile de sărbătoare – Sfântul Andrei și Ziua Națională a României – va fi destul de frig, din cauza unui ciclon mediteraneean, potrivit Prognoze Meteo.

Sunt anunțate temperaturi maxime de 3-5 grade Celsius și minime de -2 până la -6 grade Celsius.

Sunt anunțate și precipitații mixte, în special în 1 decembrie 2023. Strat de zăpadă va fi doar în zonele montane ale județului Alba.

Apoi, de sâmbătă, 2 decembrie 2023, se mai încălzește puțin și se opresc și precipitațiile.

ANM a publicat estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele patru săptămâni, în intervalul 27 noiembrie – 25 decembrie 2023.

Vremea până de Crăciun: Săptămâna 27 noiembrie – 4 decembrie 2023

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în zonele montane. În rest se vor situa în jurul celor normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali. În rest, va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea până de Crăciun: Săptămâna 4 – 11 decembrie 2023

Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile sudestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval

Vremea până de Crăciun: Săptămâna 11 – 18 decembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Vremea până de Crăciun: Săptămâna 18 – 25 decembrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea nordică a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile țării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax