Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA până în 1 iulie 2024. Cât de mult cresc temperaturile, perioadele cu ploi sau furtuni. Prognoza meteo pe 4 săptămâni

Publicat

VREMEA până în 1 iulie 2024. Temperaturile vor fi mai mari decât de obicei pentru luna iunie, cu câteva excepții. Perioadele cu ploi vor fi rare. 

Săptămâna viitoare va începe cu valori de 24-26 de grade și câteva ploi. Precipitații vor fi în centru, vest, nord și la munte.

Apoi vremea se încălzește, astfel că în weekend vor fi 29-31 de grade.

VREMEA de weekend în ALBA, 31 mai – 2 iunie: Mai cald, câteva ploi și furtuni. Prognoza meteo pe zile în localități din județ

După 10 iunie, temperaturile vor fi de 27-29 de grade, mai răcoros în nord și la munte. Perioade cu ploi sau furtuni vor fi în jurul datelor de 13 și 16-20 iunie, mai puțin în vest.

Se va încălzi din nou până în jurul pragului de 30 de grade, după 25 iunie. La finalul lunii iunie și începutul lunii iulie sunt prognozate din nou câteva ploi și furtuni.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni, până în 1 iulie.

Vremea în săptămâna 3-9 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă la nivelul întregii țări, îndeosebi în regiunile sudice și estice.

Regimul pluviometric va fi deficitar în sudul, estul și centrul teritoriului și excedentar în rest.

Vremea în săptămâna 10-16 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste normele climatologice specifice acestei săptămâni în toată țara, mai ales în regiunile sudice și estice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.

Vremea în săptămâna 17-23 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice ale perioadei la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în majoritatea regiunilor.

Vremea în săptămâna 24 iunie – 1 iulie

Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel specific pentru această perioadă în jumătatea de est a teritoriului și ușor deficitar în rest.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax