Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA până în 10 februarie: Cât de mult cresc temperaturile. Prognoza meteo lunară

Publicat


iarna primavara

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni, până în 10 februarie. Temperaturile vor fi mai ridicate decât de obicei, în următoarele două săptămâni, apoi intră în limitele specific perioadei.

În județul Alba, vor fi temperaturi maxime de până la 6 grade Celsius până la sfârșitul lunii ianuarie și sunt posibile ninsori după 23 ianuarie și apoi, sporadic, la începutul lunii februarie. În a doua lună a anului (până în 10 februarie), maximele vor ajunge la 9 grade Celsius.

Săptămâna 13-19 ianuarie

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, în general, peste limitele normale ale perioadei, îndeosebi în zonele montane și submontane.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nordice și centrale.

Săptămâna 20-26 ianuarie

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, în general, peste limitele specifice perioadei, mai ales în regiunile extracarpatice.

Precipitațiile estimate pentru acest interval vor fi, în general, apropiate de normalul perioadei.

Săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie

Temperatura aerului va avea valori, în general, apropiate de mediile specifice acestei perioade în cea mai mare parte a țării, posibil ușor mai coborâte decât acestea în zona de munte, dar și mai ridicate, pe arii restrânse în sud și est.

Cantitățile de precipitații vor putea avea, în general, o tendință ușor deficitară în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 3-10 februarie

Mediile valorilor termice se vor situa, în general, în limitele specifice perioadei, cu posibilitatea de a fi ușor mai ridicate decât acestea local în est.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru acest interval, cu o tendință ușor deficitară în nord-vest.

surse: meteoromania.ro, accuweather.com


TOP articole in ultimele 3 zile


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Anunț îngrijorător al ministrului chinez al Sănătății: Coronavirusul poate fi transmis și atunci când nu dă simptome

Publicat

Noi informații îngrijorătoare legate de coronavirusul din China, au fost date publicității chiar de autoritățile din această țară. Potrivit ministrului chinez al Sănătăţii, Dr. Ma Xiaowei, coronavirusul Wuhan poate fi transmis chiar şi atunci când nu dă simptome. Astfel, se confirmă faptul că transmisia virusului este mult mai rapidă decât se aşteptau specialiştii, relatează CNN. […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

INVESTIȚIILE ANULUI 2020 în Județul Alba: Cum va cheltui Consiliul Județean Alba sute de milioane de lei. Lista proiectelor

Publicat

Alba24 vă prezintă proiectele pe care administrația locală din fiecare oraș al județului, dar și Consiliul Județean Alba, le dezvoltă în 2020. Ne-am oprit asupra proiectelor mai mari de 100.000 de euro care vor încep, se finalizează sau se vor afla în derulare. Reprezentanții Consiliului Județean Alba au transmis, la solicitarea publicației, o situație a […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Spitalele private ar putea accesa oricând fonduri de la stat pentru programele de sănătate. Proiect la Guvern

Publicat

Ministerul Sănătății are în dezbatere publică o ordonanță prin care spitalele și clinicile private vor putea accesa oricând fonduri bugetare cuprinse în programele de sănătate. În prezent, acestea puteau implementa programe de sănătate doar dacă era depășită capacitatea spitalelor de stat.  „Prin proiectul de act normativ se propune ca serviciile medicale din cadrul programelor naționale […]

Citește mai departe
Publicitate

CÎMPENI

Incendiu la Câmpeni. Opt persoane s-au autoevacuat din două apartamente inundate cu fum

Publicat

pompieri, isu, incendiu, pompier

Stația de Pompieri din Câmpeni intervine pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la hornul unui bloc de locuințe din oraș, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba. În urma incendiului, 2 apartamente au fost inundate cu fum și 8 locatari s-au autoevacuat, fără probleme medicale. La fața locului a fost trimisă o autoutilitară de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate