Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA până în 10 februarie: Cât de mult cresc temperaturile. Prognoza meteo lunară

Publicat

iarna primavara

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni, până în 10 februarie. Temperaturile vor fi mai ridicate decât de obicei, în următoarele două săptămâni, apoi intră în limitele specific perioadei.

În județul Alba, vor fi temperaturi maxime de până la 6 grade Celsius până la sfârșitul lunii ianuarie și sunt posibile ninsori după 23 ianuarie și apoi, sporadic, la începutul lunii februarie. În a doua lună a anului (până în 10 februarie), maximele vor ajunge la 9 grade Celsius.

Săptămâna 13-19 ianuarie

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, în general, peste limitele normale ale perioadei, îndeosebi în zonele montane și submontane.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nordice și centrale.

Săptămâna 20-26 ianuarie

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, în general, peste limitele specifice perioadei, mai ales în regiunile extracarpatice.

Precipitațiile estimate pentru acest interval vor fi, în general, apropiate de normalul perioadei.

Săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie

Temperatura aerului va avea valori, în general, apropiate de mediile specifice acestei perioade în cea mai mare parte a țării, posibil ușor mai coborâte decât acestea în zona de munte, dar și mai ridicate, pe arii restrânse în sud și est.

Cantitățile de precipitații vor putea avea, în general, o tendință ușor deficitară în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 3-10 februarie

Mediile valorilor termice se vor situa, în general, în limitele specifice perioadei, cu posibilitatea de a fi ușor mai ridicate decât acestea local în est.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru acest interval, cu o tendință ușor deficitară în nord-vest.

surse: meteoromania.ro, accuweather.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax