Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA până în 10 iunie. Care vor fi zilele mai calde și însorite. Ploile vor fi puține. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

Vremea până în 10 iunie. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni.

Temperaturile vor urca de la valori de 21-25 de grade, săptămâna viitoare, la 27-28 de grade, după 26 mai. Cel mai cald va fi în prima săptămână din iunie, când temperaturile ajung la 30 de grade în vest și 29 de grade în sud.

Vremea va fi mai răcoroasă în intervalul 13-25 mai, însă vor fi variații de temperatură. Săptămâna viitoare, temperaturile cresc din 16 mai.

Vremea de weekend în Alba: Se mai încălzește, dar vor fi ploi. Prognoza meteo în localități din județ

Ploile vor fi puține. Vor fi intervaluri cu precipitații în jurul datelor de 20-22 mai în centrul țării, 22 mai în vest și 19 mai în sud și nord-est. Mai sunt anunțate ploi în perioada 8-10 iunie, în majoritatea regiunilor.

Vremea în săptămâna 13-19 mai

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specific pentru această perioadă în regiunile vestice. Temperaturile vor fi ușor mai coborâte în cele sudice și estice. În restul teritoriului, temperatura medie a aerului se va situa în jurul mediilor multianuale.

Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în cea mai mare parte a țării.

Vremea în săptămâna 20-26 mai

Temperatura medie a aerului se va situa în jurul celei specific pentru această perioadă la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.

Vremea în săptămâna 27 mai – 2 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de mediile multianuale în toată țara.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, posibil ușor deficitare în vestul teritoriului.

Vremea în săptămâna 3-10 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste normele climatologice ale perioadei la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval în cea mai mare parte a țării. Este psobil să plouă mai puțin în regiunile sud-vestice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax