Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA până în 15 iunie. Perioadele cu vreme caldă și zilele cu ploi și furtuni. Prognoza meteo pe 4 săptămâni

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie prezintă prognoza de vreme pentru următoarele 4 săptămâni, până în 15 iunie. În următoarele săptămâni, până la finalul lunii iunie, temperaturile maxime vor varia între 20 și 26 de grade Celsius, în zonele mai joase.

Sunt anunțate ploi și chiar furtuni în jurul datelor de 19-20 mai, 24 și 29 mai.

Vremea se mai încălzește abia din 10 iunie, când vor fi temperaturi peste 26 de grade Celsius. Vor mai fi precipitații în intervalul 3-8 iunie și 14-15 iunie.

Săptămâna 18 – 24 mai

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în cele nordice și nord-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea sud-estică a țării, dar mai ales în regiunile sudice, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, local deficitare în regiunile nordice și nord-vestice.

Săptămâna 25 -31 mai

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări, posibil ușor mai coborâte în regiunile nordice și nord-estice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general deficitare în regiunile vestice și sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 1-7 iunie

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 8-15 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei perioade, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

surse: meteoromania.ro, accuweather.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax