Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA până în 16 ianuarie: temperaturi neobișnuite în următoarea perioadă. Condiții meteo de Crăciun, Anul Nou, Bobotează

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat vineri prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni, până în 16 ianuarie. Sunt prognozate condiții meteo pentru perioada de Crăciun, Anul Nou, Bobotează.

Vremea va fi mai caldă decât de obicei, în intervalul 19 decembrie – 16 ianuarie. Vor fi temperaturi neobișnuit de ridicate pentru acest sezon. De asemenea, precipitațiile vor fi puține până la finalul anului.

Vezi și VREMEA în ALBA, 19 – 25 decembrie: variații de temperatură, mai cald de Crăciun. Prognoza meteo pe zile, în localități din județ

De exemplu, în Transilvania și Banat, sunt anunțate temperaturi maxime de 7-10 grade de Crăciun, 3-6 grade de Revelion și Anul Nou, respectiv 3-6 grade de Bobotează. Nopțile vor fi însă reci.

Vremea/ Prognoza meteo: săptămâna 19-25 decembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile centrale, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele montane, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Vremea/ Prognoza meteo: săptămâna 26 decembrie – 1 ianuarie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la munte și local în sud-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Vremea/ Prognoza meteo: săptămâna 2-8 ianuarie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice.

Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Vremea/ Prognoza meteo: săptămâna 9-16 ianuarie

Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

sursă: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax