Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA până în 19 martie: mai cald, apoi diferențe mari de temperatură. Prognoza meteo pe regiuni

Publicat

Vremea se încălzește de la o zi la alta în această săptămână. Cel mai cald va fi în jurul datei de 15 martie. Săptămâna viitoare vor fi diferențe semnificative de temperatură. 

Vor mai fi zile cu ploi sau ninsori, dar izolat cantitățile de apă vor putea fi însemnate.

Administrația Națională de Meteorologie a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele două săptămâni, în regiuni din țară.

Vremea / prognoza meteo: TRANSILVANIA

Pe aproape tot parcursul primei săptămâni din interval, vremea se va încălzi de la o zi la alta și va deveni caldă pentru această perioadă. Media temperaturilor maxime va crește de la 6 la 14 grade, iar a minimelor de la -2 la 4 grade.

Până la finalul intervalului, temperatura aerului va avea variații mai ales la valorile diurne.

În medie, temperaturile maxime vor varia între 9 și 14 grade, iar cele minime între 0 și 2 grade, cu cele mai ridicate valori în jurul datei de 15 martie.

Pe tot parcursul intervalului vor fi perioade cu precipitații, iar izolat, mai ales prin acumulare, cantitățile de apă vor putea fi însemnate.

Vremea / prognoza meteo: LA MUNTE

Până spre sfârșitul primei săptămâni, vremea se va încălzi și va deveni mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă.

Media regională a temperaturilor maxime va fi în creștere de la 0 la 5 grade, iar a celor minime de la -7 la 0 grade.

Până la finalul intervalului, temperature aerului va oscila mai ales la valorile diurne. În medie, temperaturile maxime vor varia între 2 și 6 grade.

Cele minime vor fi între -4 și 0 grade, cu cele mai ridicate valori în jurul datei de 16 martie.

Pe tot parcursul intervalului vor fi perioade cu precipitații, iar izolat, mai ales prin acumulare, cantitățile de apă vor putea fi însemnate.

Vremea / prognoza meteo: BANAT

Până spre finalul primei săptămâni, vremea se va încălzi semnificativ și va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă.

Media regională a temperaturilor maxime va fi în creștere de la 11 la 16 grade, iar a celor minime de la 0 la 6 grade.

Ulterior, până la sfârșitul intervalului, temperatura aerului va avea variații mai ales la valorile diurne. În medie, temperaturile maxime vor varia între 11 și 16 grade.

Temperaturile minime vor fi între 2 și 5 grade, cu cele mai ridicate valori în jurul datei de 15 martie.

Pe tot parcursul intervalului vor fi perioade cu precipitații, iar pe alocuri, mai ales prin acumulare, cantitățile de apă vor putea fi însemnate.

Vremea / prognoza meteo: CRIȘANA

Până spre sfârșitul primei săptămâni, vremea se va încălzi și va deveni caldă pentru această perioadă. Media regională a temperaturilor maxime va fi în creștere de la 8 la 14 grade, iar a celor minime de la -1 la 6 grade.

Până la finalul intervalului, temperatura aerului va oscila mai ales la valorile diurne.

În medie, temperaturile maxime vor varia între 10 și 15 grade, iar cele minime între 1 și 4 grade, cu cele mai ridicate valori spre mijlocul celei de-a doua săptămâni.

Vor fi perioade cu precipitații pe aproape tot parcursul intervalului, iar pe alocuri, mai ales prin acumulare, cantitățile de apă vor putea fi însemnate.

Vremea / prognoza meteo: MARAMUREȘ

Până în jurul datei de 10 martie, vremea se va încălzi și va deveni caldă pentru această perioadă.

Media regională a temperaturilor maxime va fi în creștere de la 6 la 12 grade, iar a celor minime de la -1 la 5 grade.

Până la finalul celei de a doua săptămâni, temperatura aerului va avea oscilații mai ales la valorile diurne.

În medie, temperaturile maxime vor varia între 9 și 14 grade, iar cele minime între 0 și 3 grade, cu cele mai ridicate valori în jurul datei de 15 martie.

Pe tot parcursul intervalului, vor fi perioade cu precipitații, iar pe alocuri, mai ales prin acumulare, cantitățile de apă vor putea fi însemnate.

Vremea / prognoza meteo: MOLDOVA

Temperatura aerului va avea variații pe tot parcursul intervalului, dar mediile, în special ale valorilor diurne, se vor menține peste cele normale pentru această perioadă.

În prima săptămână, vremea se va încălzi semnificativ și va deveni deosebit de caldă.

Media regională a temperaturilor maxime va fi în creștere de la 8 la 15 grade, iar a celor minime de la -2 la 4 grade.

Ulterior, până la finalul intervalului, temperatura aerului va oscila mai ales la valorile diurne.

În medie, maximele vor varia între 9 și 14 grade, iar minimele între 0 și 3 grade, cu cele mai ridicate valori spre mijlocul celei de-a doua săptămâni.

Vor fi perioade cu precipitații slabe pe aproape tot parcursul intervalului, dar mai ales între 10 și 14 martie și după data de 17 martie.

Vremea / prognoza meteo: DOBROGEA

Vor fi variații termice pe tot parcursul intervalului, dar mediile, în special ale valorilor diurne, se vor menține peste normele perioadei.

În prima săptămână, vremea se va încălzi semnificativ și va deveni deosebit de caldă. Media regională a temperaturilor maxime va fi în creștere de la 9 la 16 grade, iar a celor minime de la 2 la 7 grade.

Ulterior, până la finalul intervalului, temperatura aerului va avea oscilații. În medie, maximele vor varia între 11 și 15 grade, iar minimele între 3 și 6 grade, cu cele mai ridicate valori în jurul datei de 16 martie.

Probabilitatea pentru precipitații în general slabe cantitativ va fi ridicată în intervalul 10-14 martie și după data de 17 martie.

Vremea / prognoza meteo: MUNTENIA

În prima săptămână, vremea se va încălzi semnificativ și va deveni deosebit de caldă. Media regională a temperaturilor maxime va fi în creștere de la 10 la 18 grade, iar a celor minime de la -1 la 6 grade.

Ulterior, până la finalul intervalului, temperatura aerului va avea oscilații, dar valorile se vor menține peste normele perioadei.

În medie, maximele vor varia între 12 și 17 grade, iar minimele între 2 și 4 grade, cu cele mai ridicate valori în jurul datei de 16 martie.

Probabilitatea pentru precipitații în general slabe cantitativ va fi ridicată în intervalul 10-14 martie și după data de 17 martie.

Vremea / prognoza meteo: OLTENIA

Temperatura aerului va avea variații pe tot parcursul intervalului, dar mediile, în special ale valorilor diurne, se vor menține peste cele normale pentru această perioadă.

În prima săptămână, vremea se va încălzi semnificativ și va deveni deosebit de caldă.

Media regională a temperaturilor maxime va fi în creștere de la 11 la 17 grade, iar a celor minime de la 0 la 5 grade.

Până la finalul intervalului, temperatura aerului va oscila mai ales la valorile diurne. În medie, maximele vor varia între 12 și 16 grade, iar minimele între 1 și 4 grade, cu cele mai ridicate valori spre mijlocul celei de-a doua săptămâni.

Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în intervalul 10-13 martie și după data de 16 martie, când vor fi posibile și cantități de apă mai însemnate.

sursă: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax