Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA până în 21 septembrie. Zilele mai calde și perioadele cu ploi. Prognoza meteo în următoarele patru săptămâni

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele 4 săptămâni în țară. Vremea se răcește în următoarele zile și vor fi ploi și furtuni. Se mai înseninează de la mijlocul săptămânii.

Luna septembrie începe cu temperaturi de 22-26 grade Celsius și cer mai mult senin, în zonele mai joase.

În județul Alba, sunt anunțate ploi în intervalul 24-26 august și în jurul datelor de 30 august și 12 septembrie.

Săptămâna 24-30 august

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, dar și ușor mai ridicate, local, în sud-est, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea nordică a țării, dar mai ales în extremitatea de nord a acesteia. În regiunile sudice cantitățile de preciptații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate, local, în sud-vest.

Săptămâna 31 august – 6 septembrie

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în toate regiunile, posibil ușor mai coborâte în nord-vest, dar și ușor mai ridicate în sud-est.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 7-13 septembrie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână la nivelul întregii țări, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice și sud-estice.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 14-21 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

sursă: meteoromania.ro, accuweather.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax