Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA până în 22 februarie. Câteva zile mai calde, dar și perioade cu ninsori. Prognoza meteo pe 4 săptămâni

Publicat

Vremea va fi ușor mai caldă față de normalul perioadei în următoarele două săptămâni. Sunt așteptate perioade cu ninsori și unele zile cu ploi.

Apoi, până în 22 februarie, temperaturile vor fi negative noaptea, foarte frig în special la munte. Va mai ninge, mai ales în săptămâna 8-14 februarie.

Prognoza meteo pe 4 săptămâni în țară

Săptămâna 25-31 ianuarie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantitățile totale de precipitații vor fi excedentare în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

Temperaturi / precipitații: maxime de 1-9 grade Celsius în zonele mai joase, minime de -6.. 2 grade Celsius, posibil ninsori/ploi în 25, 27-28 ianuarie; maxime între -6…6 grade la munte, minime până la -11 grade Celsius, cu posibile ninsori în 25 și 28-30 ianuarie

Săptămâna 1-7 februarie

Temperatura medie ale aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Temperaturi / precipitații: maxime 4-7 grade Celsius în zonele mai joase, minime de -2 … 1 grad Celsius; la munte, maxime de -1…4 grade Celsius, minime până la -5 grade Celsius; posibile ninsori/ploi în jurul datei de 2 februarie.

Săptămâna 8-14 februarie

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai coborâte în regiunile nordice.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Temperaturi / precipitații: maxime între -1 grad și 2 grade Celsius în zonele mai joase, minime până la -9 grade Celsius; la munte, maxime negative și minime până la -12 grade Celsius; ninsori aproape toată săptămâna la șes și câteva zile la munte.

Săptămâna 15-22 februarie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Temperaturi / precipitații: maxime de 1-3 grade Celsius în zonele mai joase, minime până la -9 grade Celsius; la munte, maxime negative și minime până la -12 grade Celsius; posibile ninsori în jurul datei de 20 februarie.

surse: meteoromania.ro, accuweather.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax