Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA până în 23 noiembrie. Când încep ninsorile și cât timp va fi ușor mai cald. Prognoza meteo lunară

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie a prezentat prognoza de vreme pentru perioada 26 octombrie – 23 noiembrie. Temperaturile vor fi ușor mai ridicate față de cele obișnuite, în următoarele două săptămâni. După 15 noiembrie sunt posibile ninsori.

În județul Alba, maximele vor fi între 14 și 18 grade Celsius în această săptămână, apoi scad la 11-23 grade săptămâna viitoare. Din 9 noiembrie, vor fi minime negative, iar maximele vor fi între 7 și 12 grade Celsius. Se mai răcește după 15 noiembrie (6-7 grade Celsius).

Perioadele cu ploi vor fi la finalul acestei săptămâni, iar în intervalul 18-19 noiembrie, respectiv 22-23 noiembrie este posibil să ningă și în zone mai joase.

Săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile extracarpatice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 2-8 noiembrie

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare, local, în regiunile estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 9-15 noiembrie

Temperatura medie a aerului se va situa în jurul celei normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi local excedentar în regiunile sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 16-23 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în sudest.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor excedent local, în sud-vest.

surse: meteoromania.ro, accuweather.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax