Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA până în 4 noiembrie. Când vor fi primele ninsori în județul Alba. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

iarna, zapada

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza de vreme pentru următoarele săptămâni, până în 4 noiembrie. Temperaturile urcă iar până la valori peste 20 de grade Celsius până în 19 octombrie, ulterior urmând ca vremea să se mai răcească și să fie posibile ploi.

În județul Alba, în jurul datei de 28 octombrie sunt așteptate și primele ninsori în zonele mai joase, dar și temperaturile negative. În primele două zile din noiembrie se anunță zile cu soare și nori, dar va fi frig (minime sub zero grade, maxime de 10-13 grade). Apoi se încălzește din nou.

Vezi și FOTO: Primele ninsori timide în județul Alba, surprinse de camerele de supraveghere de la Șureanu și Arieșeni

Prognoza meteo în țară:

Săptămâna 7-14 octombrie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în extremitatea de sud și de sud-est a țării, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi local deficitar în sud-vestul țării dar și ușor excedentar în nordul extrem al teritoriului, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

Săptămâna 14-21 octombrie

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 21-28 octombrie

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 28 octombrie – 4 noiembrie

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice, estice și sud-estice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

surse: meteoromania.ro, accuweather.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax