Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vremea până la Crăciun. Meteorologii anunță cantități mari de precipitații în Apuseni și în nordul țării

Publicat

toamna

Meteorologii anunţă că în următoarele patru săptămâni temperaturile vor trece peste valorile normale ale perioadei în mai multe zone ale României. Cantităţile de precipitaţii estimate vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, mai spun specialiştii.

Vremea până la Crăciun: vor fi temperaturi peste valorile normale în câteva regiuni ale României

Vremea în săptămâna 22– 29 noiembrie 2021

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în extremitatea de sud-est.

Cu excepţia regiunilor nord-estice, unde regimul pluviometric va fi normal pentru acest interval, cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare, mai ales în sud-vest.

Vremea în săptămâna 29 noiembrie- 06 decembrie 2021

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice.

În rest, valorile vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, mai ales în zona Munţilor Apuseni şi în nordul extrem al ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 06– 13 decembrie 2021

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil uşor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui uşor excedent, local, în zonele montane.

Vremea în săptămâna 13 – 20 decembrie 2021

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii estimate vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax