Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vremea până la începutul anului 2024: Unde va ninge de Crăciun și Revelion. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

Urmează câteva zile în care temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru data din calendar. Apoi meteorologii estimează că se răcește din nou. În același timp, se anunță multe precipitații, în special în perioada sărbătorilor de iarnă.

De Crăciun va fi mai frig decât normal, iar de Revelion sunt prognozate temperaturi normale pentru această perioadă, dar multe precipitații, anunță ANM. În special în nord-vestul țării, dar și la munte,  sunt așteptate precipitații în special sub formă de ninsoare.

Administrația Națională de Meteorologie a publicat estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele patru săptămâni, până în 8 ianuarie 2024. Prognoza meteo pe patru săptămâni, în perioada 11 decembrie 2023 – 8 ianuarie 2024.

VREMEA în Alba, în weekend, 8-10 decembrie 2023: în majoritatea localităților din județul Alba, în weekend se răcește, fiind anunțate minime negative. Nici maximele nu vor fi prea mari, cu valori între 3 și grade Celsius. În preajma sărbătorilor de iarnă, temperaturile maxime nu vor trece de 5-6 grade Celsius, iar cele minime vor avea valori cuprinse între -4 și 0 grade Celsius.

Vremea până la începutul anului 2024. Săptămâna 11– 18 decembrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice, nord-vestice și centrale.

Vremea până la începutul anului 2024. Săptămâna 18 – 25 decembrie 2023

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile, cu posibilitatea unui ușor deficit în regiunile vestice și nord-vestice.

Vremea până la începutul anului 2024. Săptămâna 25 decembrie 2023 – 1 ianuarie 2024

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în cea mai mare parte a țării.

Vremea până la începutul anului 2024. Săptămâna 1 – 8 ianuarie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în toate regiunile, dar mai ales în cele nordice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax