Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA până la începutul școlii: Zilele cu soare și cele cu ploi. Prognoza pe următoarele 4 săptămâni, până în 14 septembrie

Publicat

Meteorologii au prezentat prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni, până în 14 septembrie, când începe noul an școlar.

Săptămâna aceasta, vremea se mai încălzește, apoi se răcește iar, la mijlocul intervalului și în weekend va fi din nou cald. Va mai ploua, în perioada 19-21 august. Temperaturile maxime vor fi între 24 de grade și 32 de grade Celsius în zonele mai joase (în județul Alba).

Va mai ploua și în jurul datelor de 24 august, respectiv 29 august. Vremea va fi ușor mai răcoroasă în intervalul 30-31 august.

Luna septembrie începe cu maxime de 27-28 de grade și continuă așa până în la mijlocul intervalului. Vremea va fi în general frumoasă, cu ploi puține.

Săptămâna 17-23 august

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nordvestice, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă

Săptămâna 24-30 august

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 31 august – 6 septembrie

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în regiunile estice și sud-estice, iar în rest valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 7-14 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei perioade în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor excedentare în regiunile intracarpatice.

surse: meteoromania.ro, accuweather.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax