Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vremea până la mijlocul lunii iulie: Prognoza meteo transmisă de ANM pentru următoarele patru săptămâni

Publicat

ANM a  publicat vineri prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Meteorologii anunță că în perioada 19 iunie – 17 iulie,  în mai multe regiuni cantitățile de precipitații vor fi excedentare, iar valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei.

Astfel, potrivit ANM se  estimează că temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, excepţie făcând ultima săptămână a lunii iunie, când vor fi uşor mai scăzute în vestul, sud-vestul şi în centrul ţării. Ploile vor continua, cantităţile fiind excedentare, în speciale în vest şi nord-vest.

Prognoza meteo pentru săptămâna 19 iunie– 26 iunie

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Vezi și VREMEA în ALBA până duminică: Mai rece, ploi și furtuni în fiecare zi. Prognoza meteo de weekend, 16-18 iunie

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice, precum și în cele estice și sud-estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 26 iunie – 03 iulie

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile vestice, sud-vestice și local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice, centrale și la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 03 iulie – 10 iulie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui ușor deficit, local, în regiunile extracarpatice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 10 iulie – 17 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în cele sud-estice.

Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cum va fi vremea până în 20 iunie la Alba Iulia

Prognoza meteo pe zile în acest weekend, prezentată de Accuweather arată că ploile se vor opri marți, 20 iunie, când vor fi 28 de grade celsius. Până atunci temperaturile vor scădea până la 22 de grade, vineri și sâmbătă, când sunt anunțate averse și furtuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax