Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA pe trei luni, până în martie 2018. Variaţii de temperatură şi precipitaţii, la începutul anului viitor

Publicat

ghiocel

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru următoarele trei luni, până în martie 2018, inclusiv. Dacă în ianuarie vor fi variaţii neobişnuite de temperatură, în celelalte două luni de la începutul anului viitor vor fi precipitaţii abundente.

Ianuarie 2018: Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale perioadei. În sud, sud-est și vest, local, este posibil să fie temperaturi mai ridicate faţă de media obişnuită. Precipitaţiile totale lunare vor fi apropiate de mediile climatologice, în est şi sud-est. În restul teritoriului, vor fi excedentare.

Februarie 2018: Temperaturile medii vor avea valori apropiate de normalul climatologic, în cea mai mare parte a țării. Precipitațiile lunare vor fi, în general, apropiate de normă, însă în regiunile centrale și vestice vor avea tendința să fie excedentare.

Martie 2018: Temperaturile vor fi mai ridicate în sud-est, peste normalul perioadei. Va fi mai frig decât este normal în centru și nord-est. Precipitațiile vor fi peste normalul perioadei, în cea mai mare parte a ţării.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax