Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA SE RĂCEȘTE: Meteorologii anunță ploi iar temperaturile nu vor depăși 20 de grade Celsius la sfârșitul săptămânii

Publicat

După ce ultimele două zile s-au înscris în topul celor mai călduroase zile din acest an, pe toată suprafața țării, și înclusiv în Alba, în perioada imediat următoare, vremea se va răci. Temperaturile maxime nu vor depăși 20 de grade Celsius la sfârșitul săptămânii, iar nopțile vor deveni de-a dreptul friguroase, cu minime de 7 grade Celsius, duminică. De asemenea, se anunță ploi pe sfârșitul săptămânii. Atenție, deci, la viroze și alte afecțiuni ce pot surveni din diferența bruscă de temperatură, din aceste zile.

Începând de miercuri și până la sfârșitul săptămânii meteorologii anunță o răcire a vremii în Transilvania și în toată țara. De săptămâna viitoare, temperaturile mai cresc, însă nu ating 30 de grade Celsius.

„În prima parte a intervalului 8-20 august, temperaturile vor marca o scădere accentuată, astfel încât în 11 și 12 august maximele se vor situa, în medie, în jurul valorii de 22 de grade. Ulterior, un proces de uşoară încălzire va aduce valorile termice în limite normale pentru a doua decadă a lunii august, respectiv 28 de grade pentru mediile diurne şi aproximativ 14 grade pentru cele nocturne, cu tendinţă de staţionaritate până la sfârşitul perioadei de prognoză.

Probabilitatea de ploaie va creşte după 9 august, dar cantităţi mai importante de apă sunt de aşteptat doar în jurul datelor de 11 şi, respectiv, 15 august, când aversele vor avea şi caracter torenţial și se vor semnala pe arii mai extinse”, se precizează pe site-ul Administrației Naționale de Meteorologie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax