Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vremea se va răci și mai mult de vineri. Directorul ANM: Vor fi temperaturi și de minus 18 grade Celsius

Publicat

Meteorologii anunță că până în 23 ianuarie 2022  va fi o perioadă cu zile friguroase. Până pe 23 ianuarie, vor fi și precipitații, dar nu foarte importante din punct de vedere cantitativ.

Vor fi alternanțe de zile reci și altele cu temperaturi ușor mai mari față de normalul perioadei. În această săptămână va fi mai frig, cu unele excepții în sudul și estul țării. De săptămâna viitoare, vor fi temperaturi mai apropiate de cele obișnuite ale sezonului.

Directorul ANM, Elena Mateescu anunță că ”Din punct de vedere termic, până vineri o să observăm o vreme apropiată de normalul termic al perioadei din calendar, cu minime mai coborâte în zonele depresionare din estul Transilvaniei, între -15 până spre -3, în zona litoralului, maxime -4 până la cel mult 5-6 grade Celsius, miercuri.”

Vremea se va răci de vineri, iar temperaturile vor ajunge chiar și la -18 grade

De vineri, din nou, o vreme în răcire, cu valori care, în partea de vest, centru, nord a țării, la nivelul maximelor vor fi preponderent -5 grade Celsius, minimele pe parcursul sfârșitului de săptămână, posibil -15, chiar -18 grade în zonele depresionare”, a anunţat Elena Mateescu.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax