Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

WEEKEND: Anda Adam, Direcția 5 și Doc Slim sunt invitații special ai acestui sfârșit de săptămână în Alba Iulia

Publicat

În acest sfârșit de săptămână, albaiulienii se vor putea bucura de nenumărate posibilități de a petrece timpul liber. De la baluri de boboci până la concerte și competiții sportive, toate acestea pentru ca amatorii de distracție să aibă parte de un weekend plăcut. Ana Adam va concerta vineri pentru elevii de liceu la balul balurilor, sâmbătă la „Goldies Pub” va ajunge formația „Direcția 5” și tot sâmbătă în Club „Stage” va concerta Doc Slim.

Dacă încă nu v-ați hotărât unde şi cum vă veți petrece sfârșitul de săptămână, vă prezentăm câteva dintre posibilități:

Vineri, 1 februarie

Dacă toamna se numără bobocii, primăvara se aleg cei mai frumoși și cei mai populari dintre ei. Bobocii din județul Alba se pregătesc de încă o competiție, la Balul Balurilor Bobocilor, organizat de Consiliul Județean al Elevilor. Acesta va avea loc în data de 1 februarie, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba și îi va aduna pe câștigătorii concursului de Miss și Mister din cele 10 licee din județul Alba, care vor avea încă o dată ocazia să demonstreze de ce au fost aleși. Vezi aici mai multe detalii.

Iubitorii de muzică rock vor avea ocazia să participe la o seara incendiară cu în „Goldies Pub”. Petrecăreții pot asculta cele mai cunoscute hituri din anilor 70-80-90-2012. Intrarea este liberă.

Sâmbătă, 2 februarie

Comuna Mihalț  găzduiește sâmbătă, 2 februarie, cea de-a XXI-a ediţie a Festivalului Interjudețean „Datină Străbună pe Secaşe”, festival de folclor ce uneşte prin cultura tradiţională judeţele Alba şi Sibiu, afirmând importanţa unor obiceiuri străvechi. Puteți vedea aici mai multe detalii.

  Club „Stage” își așteaptă sâmbătă clienții cu o seară specială și cu un invitat la fel de special. „RnB Addicted” îi aduce în prim plan pe Doc Slim și DJ Tha-Vi. Doc Slim a făcut pași mari în muzica românească, cu două noi piese lansate în 2012, „Emergency” și „Time to move” în colaborare cu Bogdan Vlădău. Cu band-ul live în spate, Doc Slim uimește cu momente de freestyle rap, piese proprii și cover-uri internaționale interpretate într-un stil nou, exploziv. Intrarea este liberă până la ora 23.00, iar după această ora prețul biletului este 10 lei.

Cugirenii vor avea parte în această sâmbătă de o petrecere specială oferită de Club Baroc. „Absoult Vodka pary” începe de la ora 22.00.

Club „Allegria” vă așteaptă sâmbătă la o petrecere în care DJ Jonnessey și MC ANER se vor ocupa de atmosferă. DJ Jonnessey are în spate o carieră impresionantă, materializată în evenimente internaționale precum „BillabongPro World Surfing Championships” „Mundaka”, „Ministry of Sound – Bacardi Tour” sau „Freestyle Battle”. De 3 ani face echipa cu ANER, fost component 4FUN și JAAR Project, punând bazele propriului lor proiect muzical.

Una dintre cele mai cunoscute trupe din România ajunge sâmbătă, de la ora 21.00 la „Goldies Pub”. Direcția 5 ajunge la Alba Iulia pentru a încânta publicul cu melodii celebre precum „Am nevoie de tine”, „Dacă ai ști” „Povestea Noastră”, dar și multe alte hituri adunate în decursul celor peste 20 de ani de activitate. Prețul biletului este de 100 de lei, din care de 30 de lei veți primi consumație.

 

Cei care iubesc sportul vor avea ocazia să participe în acest sfârșit de săptămână la partide de baschet, fotbal sau handbal.

Baschet feminin: Sâmbătă, de la ora 12.00 CSU Alba Iulia întâlnește echipa de pe primul loc al clasamentului ICIM Arad. Partida va avea loc în sala de sport a Universității „ 1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Handbal masculin: Sala „Florin Fleşeriu” din Sebeş va găzdui vineri şi sâmbătă un turneu de handbal masculin, competiţie la care vor participa trei echipe.

Evenimentul va avea loc după următorul program: vineri, de la ora 18.00, Voinţa Sebeş – HCM Făgăraş; sâmbătă, de la ora 12.00, HC Sibiu – HCM Făgăraş; duminică, HC Voinţa Sebeş – HC Sibiu.

Fotbal juniori: Sâmbătă, între orele 9.30-15.30, baza sportivă „Țălnar” va găzdui cea de-a treia etapă a Cupei „Hagi Danone”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax