Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Week-end cu accidente pe şoselele din zona Abrud. Autoturisme răsturnate şi persoane rănite

Publicat

pol

Un pasager al unui autoturism care circula în Abrud, în noaptea de duminică spre luni, a fost rănit după ce şoferul a intrat în gardul unui imobil. Accidentul a fost unul spectaculos, maşina fiind proiectată ulterior într-un stâlp al reţelei electrice şi răsturnându-se în curtea unei case. Un alt accident similar s-a produs la Cărpiniş.

Ş.I.K. (47 de ani) din Abrud conducea un autoturism pe DN 74 de pe raza oraşului Abrud, în direcţia Abrud-Ciuruleasa. Nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a derapat într-o curbă la stânga. Maşina a părăsit şoseaua şi a intrat într-un gard de pe margine, apoi într-un stâlp al reţelei electrice şi în final s-a răsturnat în curtea unui imobil.

În urma accidentului T.N. (25 de ani), pasager pe scaunul din dreapta al autoturismului, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi o plagă contuză, însă nu a rămas internat în spital.

Alt accident rutier cu victime s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.20, în localitatea Cărpiniş. Doi pasageri ai unui autoturism au suferit traumatisme multiple, după ce acesta s-a lovit de poarta de acces în curtea unui imobil şi a ricoşat într-o autoutilitară. Şoferul, T.T.A., în vârstă de 18 ani, din Abrud, conducea un autoturism pe DN 74A, în direcţia Câmpeni-Abrud, cu o viteză neadaptată la condiţiile de drum. Într-o curbă, încercând să vireze la dreapta, autovehiculul a derapat, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu poarta de acces în curtea unui imobil. Ca un efectul imediat al coliziunii, autoturismul a fost proiectat într-o autoutilitară care era parcată în afara părţii carosabile.

În urma accidentului, o minoră de 15 ani şi un tânăr de 18 ani, ambii din Abrud, pasageri în autoturism, au suferit multiple traumatisme, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Alba, unde au rămas internaţi.

Niciunul dintre şoferii implicaţi în aceste accidente nu consumase băuturi alcoolice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax