Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

WEEKEND cu distracție în Alba: Petreceri „hot”, concerte live și proiecții de filme. Află unde și când

Publicat

Sfârșitul de săptămână se apropie vertiginos, iar tinerii și toți cei cu chef de distracție sunt aşteptaţi să-și petreacă zilele și mai ales serile libere în localurile din judeţ. În Alba Iulia, dar și în Cugir, Sebeș și Ocna Mureș, petrecăreții vor avea parte de seri de club incendiare în miez de iarnă. În plus, cinefilii, dar și iubitorii de muzică live vor avea parte de evenimente pe placul lor.

Iată unde ne putem distra în weekend-ul 18-20 ianuarie:

Vineri, 18 ianuarie

Căciulă de blană, votka sau kalashnikov. Toate aceste cuvinte ne duc cu gândul la frumosa și friguroasa Rusie. Pentru a aduce atmosfera nopților de iarnă din Siberia, la Alba Iulia, „Le Papion” organizează vineri, de la ora 22.00, „Russian Party”. Și, dacă tot e petrecere cu tematică, albaiulienii sunt așteptați să intre în atmosferă și să vină îmbrăcați cât se poate de în temă. Fetele vor beneficia de intrare liberă, iar pentru băieți acesta va costa 10 lei.

Habitat vă așteaptă vineri, de la ora 22.00, să urmăriți „Just for Kicks”, un documentar despre fenomenul creat în jurul modei sneakers-ilor, care conține interviuri cu colecționari renumiți, pionieri ai Hip Hop-ului, staruri rap, jurnaliști, promoteri și alți dependenți de sneakers.
După ce v-ați relaxat urmărind documentarul, puteți petrece la un afterparty alături de OG Michael.

Bărbații din Alba Iulia vor fi răsfățați vineri seara cu un super show Hot Girls la „Godies Pub”. Intrarea este liberă, însă consumația trebuie să fie de minim 50 de lei de persoană.

Tinerii din Ocna Mureș vor avea vineri motiv să iasă din casă. Club Ambra organizează o petrecere în care hiturile retro vor face deliciul publicului. Invitat special va fi DJ Thomas rezident în Club 7EVEN din Cluj Napoca.

Sâmbătă, 19 ianuarie

Club Stage organizează, sâmbătă, o petrecere care cu siguranță va fi pe placul tuturor. „Domnițele” și „cavalerii” sunt așteptați să petreacă o seară în care măștile vor fi în centrul atenției. „Carnival Party” va fi animată până în zorii zilei, de Stage Deejays. Intrarea este liberă până la ora 23.00, iar cei costumați vor beneficia de acestă ofertă toată noaptea.

Sâmbătă, șansa este de partea ta! Dacă ești norocos vei fi și premiat. Club Allegria te invită să îți încerci norocul sâmbătă la „Balck Jack Night”. Cele mai tari hituri, o atmosferă incendiară și super oferte la bar.

Goldies Pub” va găzdui sâmbătă, de la ora 21.00, un super concert Steelborn. Trupa a fost una dintre cele trei finaliste ale Campaniei Rock Fm – Wanted: Demo & Live. Miza concursului a fost una cu greutate pentru orice trupa rock, mai exact șansa unui debut-spectacol, în deschiderea uneia dintre cele mai bune trupe rock din lume: Bon Jovi. Prețul biletului pentru a participa la concert este de 25 de lei. Pentru băieți, consumația minimă este de 50 de lei, iar pentru fete, 30 de lei.

Și în această sâmbătă, Club Amnesia din Sebeș își așteaptă clienții la o super petrecere. „Party On!” va începe la ora 22.00 și va fi întreținută de DJ Adi Todoran. Intrarea este liberă.

Cugirenii sunt așteptați sâmbătă, începând cu 22.00, la o petrecere pe gustul tuturor tinerilor. „College Party” adună petrecăreții la Club Baroc.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax