Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

WEEKEND cu distracție, la Irish Pub Erol: Seri de karaoke și concerte de muzică live. Vezi programul

Publicat

După o serie consistentă de petreceri prilejuite de sărbătorile de iarnă, Irish Pub Erol din Alba Iulia deschide anul 2013 cu un weekend de distracție și divertisment. Încă de joi seară, clienții sunt provocați la o probă „vocală”, la karaoke. În continuare, vineri și sâmbătă, aceștia sunt invitați să își petreacă serile într-o atmosferă plăcută, la concerte live, alături de Good Day din Alba Iulia și o trupă surpriză, iar duminică, weekend-ul se încheie tot cu distracție, cu o nouă petrecere de karaoke.

Cei cărora le place să cânte știu deja că la “Irish Pub Erol”, distracția începe de joi, de la ora 22.00, când, în întâmpinarea primului weekend din 2013, albaiulienii cu chef de distracție sunt așteptați să-și încălzească vocile la karaoke și să cânte din tot sufletul cele mai îndrăgite piese.

În prima seară de weekend, vineri, „Irish Pub Erol” îi întâmpină pe iubitorii de muzică live cu un concert pe cinste, perfect pentru întreținerea unei seri între prieteni și de ce nu, a unei seri dansante. Formația albaiuliană Good Day își așteaptă fanii începând cu  ora 22.00, când vor interpreta piese pop-rock și country. Deși cântă împreună de mai bine de 20 de ani, cei trei membri ai formației, Rareș Marcu, Marius Popa și Nicu Peșleaga, au format o trupă abia în urmă cu 6 luni, însă au reușit deja să pună bazele unui nume în peisajul muzical autohton.

Seara de sâmbătă va fi, din nou, una spectaculoasă, căci clienții vor avea parte de un concert de muzică live, cu invitați surpriză. Petrecerea vine cu o irezistibilă invitație la dans și voie bună pe ritmuri antrenante.

Weekend-ul festiv se încheie duminică seară, cu o nouă petrecere. Cei care nu s-au săturat de distracție sunt din nou invitați la “Irish Pub”, unde vor avea ocazia să își cânte piesele preferate, la karaoke, pentru a intra, așa cum se cuvine, în noul an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax