Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Weekend cu dosare penale pentru şoferi care au condus pe drumurile din Alba cu alcool „la bord” sau fără permis. Şase bărbaţi cercetaţi de poliţişti

Publicat

etilotestPoliţiştii din Alba au deschis mai multe dosare penale, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru şoferi care au fost prinşi la volan cu alcoolemie sau care au condus fără permis. Unul dintre ei conducea un moped  cu 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a căzut cu vehiculul pe un drum pietruit, la Noşlac, iar altul, tot cu alcoolemie mare „la bord”, a fost oprit de poliţişti, în Aiud.

Sâmbătă, 6 iunie, în jurul orei 00.29, poliţiştii rutieri din Abrud l-au depistat pe M.V., 27 de ani, din Abrud, care conducea un autoturism pe DN 74A, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Abrud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de M.V. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Tot sâmbătă, în jurul orei 2.05, poliţiştii de siguranţă publică din Abrud au oprit pentru control, pe strada Aleea Florilor din Abrud, un autoturism condus de V.C.R., de 31 de ani, din Cîmpeni. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest precum şi recoltării probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat ambele variante, motiv pentru care pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Duminică, 7 iunie, în jurul orei 4.30, poliţiştii de ordine publică din Aiud l-au depistat pe A.C., de 32 de ani, din Alba Iulia, care conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din Aiud, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,07 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de A.C. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Duminică, la ora 4.38, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au oprit pentru control, pe strada 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, un autoturism condus de T.A., de 28 de ani, din comuna Forotic, județul Caraș Severin.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de T.A. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 7 iunie, în jurul orei 18.53, pe strada Mihai Eminescu din Petrești, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au oprit un autoturism condus de A.I., de 52 de ani, din Petrești.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Faţă de A.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Duminică, la ora 21.27, Ş.A., de 35 de ani, din Noşlac, în timp ce circula cu un moped pe o stradă pietruită din localitate, a pierdut controlul asupra acestuia şi a căzut. În urma accidentului mopedistul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Aiud unde a primit îngrijiri medicale.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Tot duminică seara, la ora 21.10, poliţiştii din Cîmpeni l-au depistat pe L.A.N., de 26 de ani, din Cîmpeni, care conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Cîmpeni unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de L.A.N. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax