Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

WEEKEND de DISTRACŢIE în ALBA. Vezi evenimentele dedicate copiilor, de 1 IUNIE

Publicat

Majoritatea evenimentelor organizate în acest weekend în Alba sunt destinate copiilor, cu ocazia zilei de 1 Iunie. Cei mici sunt aşteptaţi să se distreze alături de prieteni şi familie la spectacole şi alte activităţi pline de culoare şi lipsite în totalitate de plictiseală. Şi, pentru că bucuria este molipsitoare, sunteţi invitaţi, indiferent de vârstă, să vă alăturaţi celor mai tineri la momentele de distracţie. Alba Mall vă așteaptă sâmbătă să copilăriți împreună la atelierele creative, dar să vă și recreați la puțin shopping, cu reduceri şi promoţii. Încă de vineri, în Piaţa Pascu puteţi vizita standurile producătorilor tradiţionali de la Târgul „Gustos de Alba”, care, după cum sugerează şi numele, găzduieşte cele mai vestite bunătăţi, pregătite cu drag de micii întreprinzători din judeţ.


Vineri, 31 mai

Alba Iulia găzduieşte a patra ediţie a evenimentului “Gustos de Alba”. Producători din întreg judeţul expun cele mai variate şi mai apreciate produse, în Piaţa Pascu din oraş. Târgul se desfăşoară în perioada 31 mai – 2 iunie, iar vizitatorii sunt aşteptaţi în intervalul orar 10.00-19.00. Demonstraţii culinare şi concursuri cu premii, dar şi alte atracţii îi aşteaptă pe cei care vor să guste din produsele tradiţionale ale judeţului. Evenimentele sunt destinate oaspeţilor de toate vârstele. Puteți vedea aici programul.

La Sebeş a început un eveniment dedicat vieţii şi activităţii muzicale ale uneia dintre cele mai cunoscute personalităţi născute în Sebeş, în secolul al XIX-lea. Recitaluri de pian, flaut, vioară, clavecin şi un concert simfonic al Filarmonicii de Stat din Sibiu sunt reunite în cadrul programului Zilelor Muzicale „Carl Filtsch” Sebeş, ediţia a cincea, în perioada 30 mai – 2 iunie. Manifestarea este organizată de Primăria şi Consiliul Local Sebeş, Centrul Cultural „Lucian Blaga”, Biserica Evanghelică Sebeş, Asociaţia „Transilvania – Bavaria” Munchen, Asociaţia „Carl Filtsch” Sebeş. Vezi pe Sebeș.Alba24.ro programul.

Ziua Internaţională a Copilului – 1 Iunie va fi sărbătorită la Aiud printr-o mulțime de evenimente pentru copii și nu numai. Recital de pian, muzică folk, muzică populară, momente culturale, expoziții de icoane și desene, vor fi organizate la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu”, vineri 31 mai, începând cu ora 18.00. Vezi aici programul.

Reprezentanții administrației locale al orașului Cugir fac pregătiri pentru organizarea Zilei Copilului. Aceasta nu va fi sărbătorită pe data de 1 iunie, ci vineri, 31 mai, iar copiii vor avea parte de tot felul de surprize din partea organizatorilor. Față de anul trecut, cei mici vor avea un târg al copiilor unde aceștia își vor putea da la schimb sau vinde jucăriile pe care nu le mai folosesc. Vezi detalii pe Cugir24.ro.

Sâmbătă, 1 Iunie

Pe 1 Iunie, toată ziua, copilărim la Alba Mall. Este mesajul reprezentanţilor complexului comercial din Alba Iulia, care pregătesc o zi plină de evenimente pentru cei mici. Copiii vor avea la dispoziţie pe parcursul întregii zile de sâmbătă ateliere creative, picturi pe faţă şi reduceri la magazinele de profil. Vedeți AICI programul.

Piaţa Cetăţii din Alba Iulia va fi rezervată, sâmbătă, copiilor din oraş şi nu numai. Un nou prilej de bucurie pentru cei mici, dar şi pentru cei care încă nu au uitat ce înseamnă joaca prinde contur pe 1 Iunie. Vezi ce te așteaptă la Festivalul „Cetatea Copiilor”.

Copiii sunt invitaţi, sâmbătă, la Blaj, unde primăria organizează un spectacol de animaţie în aer liber. Muzică, dans, picturi pe faţă, personaje de poveste, sute de baloane, magie şi teatru pentru copii sunt ingredientele pregătite pentru copiii blăjeni. Mai multe aici.

Ediţia a V-a a Carnavalului Copilăriei, care se desfăşoară sâmbătă, de la ora 17.00, la Alba Mall, este organizată de Consiliul Județean Alba, prin Centrul de Cultură “Augustin Bena”. Evenimentul marchează sărbătorirea Zilei Internaționale a Copilului și este un eveniment organizat cu copii și pentru copii. Pe scenă vor evolua într-o minunată paradă a modei preșcolarii de la Grădinița nr. 12 din Alba Iulia, din Grupa Rozelor.

Duminică, 2 iunie

Duminică, în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, începând cu ora 16.00, femeile de toate vârstele, active, optimiste, chic, dedicate unui stil de viaţă sănătos şi modern pot participa la SkirtBike. Reprezentantele sexului frumos sunt invitate să participe la eveniment îmbrăcate în ținute cât mai chic, pentru a demonstra că bicicleta reprezintă un accesoriu al feminității, al frumuseții și al libertății de mișcare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax