Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Weekend de foc la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV. Vineri: Efectul anchetelor DNA asupra clasei politice și cum se schimbă lumea sub ameninţarea terorismului

Publicat

jocuri de putere rares bogdan Realitatea TV te provoacă la un weekend de foc, de la malul mării, alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi speciali.

Vineri seara, de la ora 21.00: Sătui de România îngenuncheată, Rareş Bogdan şi Octavian Hoandră fac rechizitoriul neaveniţilor din politică şi economie şi strigă Catalogul Repetenţilor.

Cum vor fi duşi din nou de nas alegătorii în noiembrie de o clasă politică prizonieră a poftelor personale. Cât de mic se va face PNL? Cât de unit rămâne PSD sub spectrul ambiţiilor lui Ponta. La câte capete joacă Băsescu?

Va reuşi să sune încolonarea pentru foştii membri PD? Se va apropia de Tăriceanu?

Pentru cine lucrează Guvernul Cioloş? Dar guvernatorul Isărescu?

Numirea lui Lilian Zamfiroiu ca ambasador la Luxemburg, o gafă a preşedintelui? Cine va profita de sentimentele pro-monarhice ale Românilor? Cum vor fi contracarate?

Efectul anchetelor DNA asupra clasei politice. Cazul „Olteanu”, Cazul „Black Cube”, Dosarul „Energia”

Ora 22.15 Înainte cu mai puţin de 24 de ore până la deschiderea Olimpiadei de la Rio, unicul Dorin Chiotea ne aduce ultimele ştiri din Delegația României şi din Satul Olimpic!

Ora 22.30 Fostul consilier prezidenţial Iulian Chifu şi amiralul Vergil Chiţac desluşesc ultimele evoluţii de pe scena externă. Aşteptări maxime de la întâlnirea Erdogan-Putin. Cum va pune Europa batista pe ţambal în dosarul „Turcia” şi de ce. Alegerile din SUA: Un măscărici vs o exponentă a sistemului. Şi totuşi, câştigă Trump? Cu ce se va alege România din „visul american”

Cum se schimbă lumea sub ameninţarea terorismului.

Totul astă -seară într-o emisiune marca „Rareş Bogdan” pe Realitatea TV şi Realitatea FM de la 21.00 la 24.00

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax