Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

WEEKEND de TEATRU: Maraton de spectacole, concerte, expoziții și întâlnire cu Maia Morgenstern. Vezi PROGRAMUL

Publicat

Un sfârșit de săptămână maraton se anunță în 4-6 octombrie pentru iubitorii de teatru din Alba. 14 spectacole de teatru pentru coppii și oameni mari, dar și concerte, expoziții de fotografie, lansări de carte și de albume de muzică sunt doar câteva dintre evenimentele la care pot asista cei care vor merge la Festivalul Internațional de Teatru „Povești”. Vineri, la ora 16.00, Maia Morgenstern va participa la o întâlnire cu publicul, va discuta despre teatru și film, într-un spațiu informal, la Art Cafe Downtown.

Vedeți mai jos programul complet al ultimelor trei zile ale Festivalului de Teatru „Povești”:

Vineri, 4 octombrie

Ora 10.00, Sala Teatrului de Păpuși

Cartea Junglei – Teatrul Pentru Copii și Tineret “Ariel” Tg. Mureș

Spectacol pentru copii (55 min.)

Regia: Király István

Scenariul & adaptarea: Király István după Rudyard Kipling

Scenografia: Opra Szabó Zsófia

Coloana sonoră: George Bruns, Robert B. Sherman, Richard M. Sherman, Terry Gilkyson

Distribuţia: Brigitta Barazsu, Mioara Topor, Andi Brânduş, Cornel Iordache, Iuliu Pop-Andrieş, Valentin Lozincă-Mandric, Viorel Meraru, Mariana Iordache, Mirabela Valea, Cristina Ungureanu

„În spectacol este folosită muzica originală din desenul animat cu acelaşi titlu, actori pe viu şi măşti, interpretând animalele junglei. Regizorul Király István a încercat să reflecte relaţiile statornicite între animalele junglei, dorinţa lui Mowgli de a se adapta lor, cu curaj şi onestitate şi de a-şi apăra prietenii la nevoie. Un spectacol cu umor şi spirit ludic, care să fie pe gustul spectatorilor.”

Ora 11.00, Casa de Cultură a Studenților

Păcală – Teatrul „Fani Tardini” Galați

Spectacol pentru copii (65 min.)

Regia: Daniel Stanciu

Scenariul & adaptarea: Cristian Pepino

Scenografia & costumele: Vlad Tănase

Coloana sonoră: Jou-Jou Drăgan

Distribuţia: Eduard Şişu, Marian Sterian, Aurelian Iorga, Rodica Panu, Narcisa Dumitriu, Elena Marin, Mihai Caragaţă

„În spectacolul scris de Cristian Pepino pe motive populare, îl regăsim pe Păcală în lumea satului, dând o lecţie de isteţime celor care încearcă să-i vină de hac. Întâmplările amuzante vor dezvălui un personaj poznaş şi plin de contraste, din care învăţăm că, întotdeauna, cei răi ajung să fie pedepsiţi. Regizorul Daniel Stanciu reuşeşte să imprime prospeţime jocului, în timp ce scenografia, semnată de Vlad Tănase, impresionează prin expresivitatea păpuşilor şi autenticul decorului. Toate peripeţiile personajelor sunt punctate de o ilustraţie muzicală antrenantă, semnată de Jou-Jou Drăgan” – Angela Ribinciuc, cotidianul „Viaţa liberă”

Ora 12.00, Platou Casa de Cultură a Studenților

Teatru și Carte – Biblioteca Județeană “Lucian Blaga” Alba

Bibliobusul cu povești

Povestea bibliobusului…

Povestea începe în iarna lui 2011 când, din generozitatea departamentului La Manche din Franța, Consiliul Județean Alba a primit în dar un BIBLIOBUS, adică o bibliotecă pe roți, cum îl prezentăm noi copiilor. Acest gest frumos al partenerilor francezi a fost rezultatul dorinței de a face cunocută biblioteca în zonele izolate ale județului, de a organiza diferite activități cultural-educative pentru copii într-un alt spațiu decât cel cunoscut, de a fi parte integrantă din anumite proiecte culturale ale Consiliului Județean Alba și Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Astfel am ajuns și în „curtea” Festivalului Internațional de Teatru „Povești”, pentru a aduce personaje de poveste, pentru a oferi cărți și bucurii tuturor iubitorilor de teatru și de povești nemuritoare. Copii, bunici și părinți, vă așteptăm cu mult drag să intrați în universul bibliotecii pe roți!

Ora 16.00, club festival (Art Cafe Downtown)

 Maia Morgenstern Între teatru și film – discuție deschisă cu public (60 min.)

„În locurile în care oamenii sunt însetaţi de teatru, se simte lucrul acesta”, Maia Morgenstern, actriţă

Născută în Bucureşti, într-o familie evreiască, Maia Morgenstern a studiat la Academia de Teatru şi Film între 1981 și 1985, iar apoi a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ în spectacolele Aceşti îngeri trişti (de D.R.Popescu), Patima roşie (de Mihail Sorbul), Piaţeta (de Carlo Goldoni), Bună seara, Domnule Wilde (după G.B.Shaw), până în 1988. A apărut apoi pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti, după care s-a alăturat trupei de la Teatrul Naţional „I.L.Caragiale”. Printre rolurile notabile se numără Lola Lola din Îngerul albastru sau Kathleen Hogan în Parchează maşina la Harvard. Este cunoscută publicului român mai ales pentru rolurile din filmele Balanţa, Cel mai iubit dintre pământeni, Passion of the Christ. Din 2010 este numită ambasador pentru Alianţa Civilizaţiilor. În iunie 2012 apare într-un spot (pro bono) în care sprijină campania „Salvaţi Roşia Montană”, acesta devenind într-o singură zi cel mai vizionat clip al artistei pe youtube. Din august 2012, este director la Teatrul Evreiesc de Stat (TES).

Premii şi distincţii: Premiul UCIN 1990 pentru Cei care plătesc cu viaţa, Premiul „Les stars de demain” Geneva 1992 pentru cea mai bună actriţă, Premiul Criticii pentru Balanţa, Premiu AUR Asociaţia Umoriştilor Români 1992 pentru Balanţa, Premiul Ursul de Argint la Festivalul Filmului de la Berlin 1993 pentru rolul Lola din Astă seară, Lola Blau, Premiul Naţional „L.S. Bulandra” pentru cea mai bună actriţă a anului 1993 pentru rolul Haya din Ghetto de Joshua Sobol, Premiul „Living Theatre 1993” acordat la Radio France International pentru Cel mai bun spectacol în limba franceză (pentru spectacolul Teatrul descompus după Matei Vişniec, Premiul UNITER pentru Astă seară Lola Blau 1995, Premiul „Irina Răchiţeanu Şirianu” pentru Dama cu camelii, 1997, Titlul „Actriţa şi Femeia Anului” din partea Parlamentului European Strasbourg 2003, Premiul EMMA 2004 pentru rolul Fecioara Maria din filmul “Patimile lui Hristos”, Premiul revistei “Flacăra“ pentru rolul Ioana Nebuna din “Cruciada Copiilor“, Prima actriţă care a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor (Walk of Fame) din Piaţa Timpului Bucureşti 2011, Ordinul Artelor şi Literelor în grad de Cavaler 2012, un important omagiu adus personalităţilor ce se disting prin creaţia artistică de excepţie în domeniul culturii, Premiul Fundaţiei „Haim şi Sara Ianculovici” Israel 2012.

Ora 18.00 Casa de Cultură a Sindicatelor

Soțul Păcălit – Teatrul “C.I Notarra” București

Spectacol pentru tineri şi adulţi (90 min.)

Autorul: Molière

Regia: Mircea Cornișteanu

Scenografia & costume: Ștefania Cenean

Muzica: Dorina Crișan Rusu

Versurile cântecelor: Romulus Vulpescu

Mișcarea scenică: Felicia Dalu

Distribuția: Ion Haiduc, Cerasela Iosifescu, Viorel Comănici, Camelia Zorlescu, George Alexandru, Crenguța Hariton, Sorin Cociş, Bogdan Vodă

„Soţul păcălit sau George Dandin, cum i se mai spune, este o piesă cu partituri generoase, un adevărat prilej de mari performanţe actoriceşti. Îmi place un asemenea gen de piese de teatru care provoacă un anume gen de spectacole – care-mi sunt dragi – şi anume cele de comedie, de comedie de calitate, de comedie de caractere şi de situaţii, cu o poveste limpede, pe înţelesul tuturor şi care, aşa cum s-a spus în ultimii trei sute de ani, reprezintă exegeze importante asupra caracterologiei omeneşti” – Mircea Cornişteanu

Ora 20.00, Casa de Cultură a Studenților

Neînțelegerea – Teatrul Naţional „Sterija” Vârșeț, Voivodina (Serbia)

Spectacol în limba română pentru tineri şi adulţi (80 min)

Regia: Elena Ivanca

Scenariul & adaptarea: Elena Ivanca

Scenografia & costumele: Elena Ivanca

Coloana sonoră: Ionel Cugia

Distribuţia: Otilia Pescariu, Monica Boldovina-Bugle, Ionel Cugia, Neda Grubisa, Elena Ivanca

Un bărbat revine acasă, după mai mulți ani de absență, în dorința de a-și revedea și de a-și ajuta familia. Trage la hanul ținut de ai săi, ca simplu călător, fără a-și mărturisi identitatea. Va fi, oare, recunoscut de către mama și sora sa? Ori va deveni, victima celor două femei, care, visând la o altă viața, la malul mării, asasinau, pentru a-i jefui, pe toti cei ce le treceau pragul? O piesă despre absurdul unei lumi orbite de dorința de înavuțire pentru atingerea unei împliniri egoiste. O piesă despre lipsa comunicării și goana nebună după iluzia fericirii.

Ora 20.00, Sala Teatrului de Păpuşi

Iluzii – o producție a Teatrului “Act” București și Asociația “Catharsis”

Spectacol pentru tineri şi adulţi (90 min.)

Regia: Cristi Juncu

Traducerea: Bogdan Budes

Distribuţia: Vlad Zamfirecu, Irina Velcescu, Diana Cavaliotti, Theo Marton

„Imaginează-ţi că tocmai ai împlinit 84 de ani. Ştiu, nu-i uşor, dar fă un efort: ai 84 de ani, eşti bolnav, nu te-ai mai ridicat din pat de câteva zile şi, deodată, îţi dai seama… că mori. Că mai ai câteva ore de trăit şi gata. Şi acum imaginează-ţi că, în mintea ta, în mintea ta de 84 de ani, în mintea ta de moş băşinos sau de babă artritică, în mintea ta terifiată de apropierea sfârşitului, prinde contur un gând. Un gând care sună cam aşa: „Am trăit ce se cheamă viaţă… pentru ce?” Şi acum e-acum: imaginează-ţi că ai un răspuns la întrebarea asta. Ştiu, e aproape imposibil, dar fă un efort! „Pentru ce…?” Fă un efort! Nu reuşeşti­­? Bine, atunci imaginează-ţi că eşti la Teatrul ACT şi patru actori tineri şi talentaţi îşi imaginează, cu voce tare, tot ce nu reuşeşti tu. Sau, mai bine, vino să-i vezi!” Cristi Juncu, regizor

Ora 22.00, club festival (Art Cafe Downtown)

7TH FLOWER – concert (60 min.)

Ora 23.00, club festival (Art Cafe Downtown)

After Party

Dj Badea Funk

Sâmbătă, 5 octombrie

Ora 10.00 Sala Teatrului de Păpuși

Prințul Broască – Teatrul de copii și tineret Craiova

Spectacol pentru copii (50 min.)

Regia: Todor Valov

Scenariul & adaptarea: Veselin Boidev după Fraţii Grimm

Scenografia: Stefka Kyuvlieva

Costumele: Stefka Kyuvlieva, construcţie păpuşi: Peter Cekunov, Ganka Kirilova, Aurelia Sadovska

Coloana sonoră: Todor Valov după W.A.Mozart

Distribuţia: Cosmin Dolea, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Alis Ianoş

„O poveste despre importanţa, responsabilitatea şi consecinţele promisiunilor personale, un spectacol amuzant, vivace, comic, în stilul operei bufe, totul acompaniat de muzica vitală a lui Mozart” – Todor Valov

Ora 11.00, Casa de Cultură a Studenților

Mica Sirenă – Teatrul de animație “Țăndărică” București

Spectacol pentru copii (50 min.)

Regia: Gabriel Apostol

Scenariul & adaptarea: Gabriel Apostol

Scenografia: Cristina Pepino

Coloana sonoră: Dan Bălan

Distribuţia: Daniela Ruxandra Mihai, George Nastase, Alina Petrescu, Ioan Brancu, Petronela Purima, Adrian Lefter

Povestea de la „Ţăndărică” se apropie mai mult de propunerea filmului lui Disney, care transformă povestea lui Andersen în mod semnificativ, meditaţia asupra valorilor spirituale devenind o poveste convenţională în care eroina este răsplătită la final cu o căsnicie pământeană. Sirena lui Andersen este atrasă la suprafaţa apei de două impulsuri complementare, dar separabile totodată: iubirea romantică pentru un prinţ frumos şi dorinţa morală de a atinge nemurirea sufletului. Mica Sirenă suferă atunci când prinţul se căsătoreşte cu o altă fată, pe care o crede salvatoarea lui. Ea se desprinde de mitul sirenelor, refuzând să îl ucidă pe prinţ. Astfel, se sacrifică pe ea, își sacrifică iubirea şi rămâne pe veci prizoniera apelor.

Ora 12.00, club festival (Art Cafe Downtown)

Bărbatul Invizibil – expoziție foto de Dávid Botond

„Expoziția fotografică intitulată „Bărbatul invizibil” este prima parte a unei trilogii, unde tematica se centrează pe relaţiile interpersonale dintre Femei Și Bărbaţi. Astfel se expun 15 poze alb-negru, printate pe canvas. Lucrările fotografice prezintă și transmit atmosfera intimă a femeilor surprinse într-un mediu personal unde prezența bărbatului se lasă doar simțită. Bărbatul nu e prezent explicit, el trebuie găsit, închipuit, ghicit prin prisma unor obiecte simbolice precum mașina, sticle de vin, pahare etc. Doar o singură poză îl aduce pe Bărbat în prim plan, de această dată în rolul protector de tată al fiicei sale „nevinovate”… A doua parte a trilogiei este intitulată I’m your men, iar Bărbatul își arata chipul explicit în mai multe ipostaze… este omul cu o sută de fețe. Toate pozele sunt fotografiate pe film Kodak si Ilford iar ulterior digitalizate (scanate de pe film). Despre cea de-a treia parte a trilogiei… Îi știm doar numele When you called me, I was sleeping și faptul că tratează confictul dintre bărbat și femeie însă prezentarea publică a acesteia va avea loc doar în anul 2015…” – Dávid Botond

Ora 12.00, club festival (art cafe downtown)

Blondă sau brunetă – lansare album Silvan Stâncel

„Suntem încredințați de potențialul și forța de pătrundere a noului album <Blondă sau brunetă>, de o remarcabilă valoare artistică într-o perioadă în care artisticul cu greutate nu mai îmbracă haina culturii muzicale. Piesele sale reușesc, prin finețea cantautorului silvan stâncel, să atingă puncte înalte din sufletul nostru, să străbată punți ce cu anevoie pot fi trecute în mod obișnuit” – Ana Oniță, director general Libris Brașov, 2013.

Ora 15.00, Hotel Parc

Întâlnire Unima – Assitej (120 min.)

În cadrul Festivalului Internațional de Teatru „Povești” Alba Iulia are loc pe data de 5 și 6 octombrie întâlnirea națională a directorilor de teatre pentru copii și tineret, păpuși și marionete, membri Unima și Assitej. Tema centrală a acestor întâlniri este planificarea proiectelor celor două asociații pentru anul 2014. La nivel mondial, Unima și Assitej sunt două entități importante în lumea teatrală care au rolul de a spijini proiecte, burse pentru actori, ateliere fiind totodată un punct de legătură între teatre și companii.

Ora 17.00, Casa de Cultură a Sindicatelor

Școala Nevestelor – Teatrul Național Tg. Mureș, Compania “Liviu Rebreanu”

Spectacol pentru tineri şi adulţi (150 min. cu pauză)

Regia: Cristian Juncu

Scenariul & adaptarea: Cristian Juncu

Scenografia & costumele: Cosmin Ardeleanu

Coregrafia: Bordas Attila

Coloana sonoră: Cristian Juncu

Distribuţia: Nicu Mihoc, Ioana Cheregi / Alexandra Ţifrea, Cristian Iorga, Csaba Ciugulitu, Anca Loghin, Dan Rădulescu, Ion Vântu, Luchian Pantea

„Școala nevestelor” este o satiră acidă la adresa cuplurilor în care diferenţa de vârstă depăşea limita bunului-simţ, Molière valorificându-şi talentul comic pentru a elabora o adevărată ştiinţă despre om şi despre viaţă, comedia interesând în special prin contrapunctul delicat şi uneori patetic dintre Arnolphe şi Agnes. Arnolphe şi-a crescut copila „de suflet” ferită de privirile oricărei alte fiinţe, vrând să şi-o păstreze pentru sine şi să fie sigur de supunerea şi fidelitatea ei. Agnes, în schimb, încearcă să scape de această soartă şi e gata să se arunce în braţele unui soţ tânăr şi frumos. Regizorul Cristian Juncu adaptează textul lui Molière pentru vremurile noastre şi ne oferă o comedie spumoasă, beneficiind şi de o scenografie inedită, semnată de obişnuitul său colaborator” – Cosmin Ardeleanu.

Ora 20.00, Sala Teatrului de Păpuși

Absolut!” – după Ivan Turbincă de Ion Creangă – Teatrul “Act” București

Spectacol pentru tineri și adulți (90 min.)

Regia: Alexandru Dabija

Scenografia: Alexandru Dabija

Costumele: Alexandru Dabija

Distribuţia: Marcel Iureș

„Marile scoli de film își învață scenariștii și regizorii să povestească. Să spună povești. Câți dintre noi au mai apucat să audă în copilărie povești spuse, nu citite? Poveștile s-au sfărâmat, s-au făcut praf și pulbere, s-au risipit în filme, texte de cântece și telenovele. Polemic și terapeutic ne încercăm puterile cu periculoasa artă a spunerii unei povești. Şi nu una oarecare. E vorba despre o poveste printre personajele căreia se afla Dumnezeu, Moartea, Dracul… oamenii care o vor asculta își vor aminti, pentru o vreme, că se poate vorbi despre lucruri mari și esențiale fără fasoane, cu umor și nepăsare. după rolurile din Creatorul de teatru, Ultima bandă a lui Krapp, Capra sau Cine e Sylvia? şi Acasă la tata, Marcel Iureș se întâlnește cu Ion Creangă. Pentru multă lume va fi o surpriză. Mai puțină lume va spune însă: „Era și timpul!” – Alexandru Dabija

Ora 21.00, Platou Casa de Cultură a Studenților

Cimpoierii scoţieni “Reading” – spectacol stradal Marea Britanie (20 min)

”Vă vom prezenta o selecție de muzică scoțiană tradițională, de la marșuri la arii molcome sau dansuri vii. Am cântat într-o mulțime de țări, de la Franța la Japonia. Anul trecut, am fost selectați să cântăm în cadrul ceremoniei de închidere a Olimpiadei de la Londra, dar de asemenea cântăm în cadrul multor evenimente caritabile. Nici unul dintre membri nu este remunerat și toți banii strânși în spectacolele noastre sunt folosiți pentru a cumpăra superbele uniforme pe care le purtăm. Trupa a fost formată în 1957 și, de atunci, a distrat publicurile într-o varietate largă de evenimente, iar acum are 26 de suflători și 14 toboșari. E o mare plăcere pentru noi să cântăm pentru voi și sperăm ca muzica noastră să vă miște.”

Ora 21.30, Casa de Cultură a Studenților

Ozana Barabancea & band

concert (60 min.)

„Vă așteptăm la un spectacol variat de jazz, pop și music-hall, în care se vor prezenta diferite culori timbrale atât vocale cât și instrumentale, pornind de la simplu, ajungând la complexitate muzicală și măiestrie artistică. vă așteptăm cu mare drag” – Ozana Barabancea

 

Duminică, 6 octombrie

Ora 11.00, Sala Teatrului de Păpuşi

Crăiasa Zăpezii – Teatrul de Păpuşi “Puck” Cluj Napoca

Spectacol pentru copii (55 min.)

Regia: Traian Savinescu

Scenariul & adaptarea: Traian Savinescu

Scenografia: Epaminonda Tiotiu

Coloana sonoră: Traian Savinescu

Distribuţia: Ramona Atănăsoaie, Ovidiu Crişan, Florina Florian, Laura Corpodean, Silviu Ruşti, Florin Suciu

„Povestea lui Andersen vorbeşte cu căldură şi tandreţe despre prietenie, într-un univers dominat de glacial, atât la propriu cât şi la figurat. obstacolele-test pe care gerda le depăşeşte, cu efort şi sacrificii, pentru a-şi proba devotamentul faţă de edgar, dau seama despre forţa unui caracter în devenire.”

Ora 17.00, Sala Teatrului de Păpuşi

Poemes Visuals – Compania Jordi Bertran Spania

Spectacol nonverbal pentru copii, tineri şi adulţi ( 60 min.)

Regia: Jordi Bertran

Ideea originală: Jordi Bertran

Vocea și chitara live: Nscar Muńoz

Costumele: Ma. Dolors Fernández

Creație marionete: Toni Zafra, Santi Arnal, Karin Schäfer, Zilda Torres, Miquel Gallardo, Jordi Bertran

Distribuția: Inés Alarcón, Eduardo Telletxea, Nscar Muńoz

„Jordi Bertran, recunoscut la nivel internațional ca fiind unul dintre cei mai mari specialiști în manipularea de marionete și obiecte, ne arată în acest spectacol o trupă de personaje formată din litere… poèmes visuals este un spectacol plin de tandrețe, în care o virtuozitate puțin comună face să vibreze fiecare centimetru al scenei, ca urmare a anilor lungi de muncă. Pe scenă, un ansamblu de litere construite cu o extremă simplicitate iau viață. Manipularea lor necesită o mare măiestrie pentru a face astfel încât gestul să se transforme în vers, iar versul în emoție. ”

Ora 18.00, Casa de Cultură a Studenţilor

Revoleo – Flamenco Vivo

Spectacol de muzică şi dans flamenco pentru tineri şi adulţi (70 min.)

Regia: Luis de la Carrasca

Interpreți: Luis de la carrasca, josé luis dominguez, kadú gomez, ana pérez, kuky santiago

Producția : béatrice valero

Scenografia: ingrid christoffels

„Luis de la Carrasca se ancorează mai mult ca niciodată în propriile rădăcini andaluze pentru a ne oferi acest nou spectacol care reunește cu pasiune un flamenco autentic cu accente moderne. Luis de la Carrasca cu vocea, José Luis Dominguez cu chitara, Kadú Gomez la percuție, Ana Pérez și Carlos Carbonell cu dansul pun stăpânire pe scenă și transmit emoția, puterea și energia unui flamenco nou… în stare brută. Publicul se lasă sedus de entuziasmul acestor artiști talentați și cu siguranță va fremăta de plăcere! Neapărat trebuie să descoperi toate acestea!”

Ora 20.00, Casa de Cultură a Sindicatelor

Contrabasul – Teatrul pentru copii și tineret “Excelsior” București

Spectacol pentru tineri şi adulţi (105 min)

Autorul: Patrick Süskind

Regia: Radu Gheorghe

Scenariul & Adaptarea: Radu Beligan/Radu Gheorghe

Scenografia & Costumele: Radu Gheorghe

Coloana Sonoră: Radu Gheorghe

Distribuţia: Radu Gheorghe, Georgeta Ciocârlan

Invitaţi în spectacol: Soprana Mediana Vlad şi Pianista Andreea Dobia

„Un One Man Show exploziv al inconfundabilului Radu Gheorghe. Premisele succesului sunt asigurate, mai ales că autorul acestei piese este patrick süskind, unul dintre cei mai apreciați scriitori elvețieni contemporani de origine germană. Iar traducerea textului este ales meșteșugită de maestrul Radu Beligan. Să nu uităm că premiera spectacolului contrabasul a avut loc pe scena Teatrului Național din București în 1987, avându-l în rolul principal pe Radu Beligan. Acum, întâlnirea peste ani, dintre doi mari prieteni, Radu Beligan și Radu Gheorghe, face posibil acest demers artistic de excepție. Alături de Radu Gheorghe, se află tânăra actriță Georgeta Ciocârlan. Plin de umor, ironic, strălucind de vervă, timp de aproape două ore, Radu Gheorghe o să vă surprindă în permanență.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax